Projeyi bütün herşeyiyle satıyorum. Projeye büyük bir hevesle başladım ve artık uğraşamayacağımı anladım. Sürekli reklam için bütçe harcandı ama istediğim gibi olmadı. Sanırım ben bir yerlerde hata yaptım. Bu işe hevesli bu işi bilen arkadaşlar için fırsat olabilir. 1 hafta önce CMC ve coingecko başvurusu yapıldı. Şuan piyasaya çıkmadı ön satış aşamasında talep topluyor. Sadece ciddi alıcılarla proje paylaşılacaktır. Meraktan veya başka bir sebepten yazanlara proje gösterilmeyecektir. Sıfırdan herşeyi oluşturmaya çalışsanız daha fazla ücret çıkacaktır. Bu sektörde olan kişiler direk marka olarak satın alacak ve kendi stratejilerini belirleyecekler. Çok fazla emek var. Tasarımlar tamamen kendi çizimim. Lütfen ciddi alıcılar iletişime geçerse sevinirim. Token Cüzdana transfer edilecek satışı yapıldığında hiç bir eksilme olmadan devam edilebilir. Sıfırdan token oluşturmadan herşeyi hazır şekilde Marka olarak satın alacaksınız. Siz sadece projenin başına geçeceksiniz.

Projeyle birlikte vereceklerim.
Token bilgileri : NFT Sektörü ( NFT değil )
Max. Supply: 100.000.000
Network : BSC (BEP20)
Telegram grubu : 3100 kişi (moderatörleri aktif) tamamen ingilizce kullanıcılar + Türkçe sayfası vardır 700 aboneli ama aktiflik yok orada
Domain + Proje tasarımları + Twitter hesabı (900 takipçi)

Fiyat : 13000 TL veya (2 bnb)
Forum Dışı Ulaşım : Telegram
Yüzyüze Ticaret İçin Antalya İçi İletişime Geçebilirsiniz

NOT : Ciddi olan kişilere yardım sağlayacağım. Aktif bir kitleniz varsa herşeyi hazır şekilde satın alacaksınız. Lütfen Poocoin grafiğini görebilir miyim, proje nedir gibi projeyi öğrenmek amaçlı yazmayın. Ciddi alıcılar iletişime geçtiğinde proje paylaşılacak. Güzel bir PR çalışmasıyla güzel yerlere gelebilir. Şuan projenin fikrinin aynısını satılıyor bilmiyorum kim neden klonlasın ama bizden sonra satışı aktif ve o projede hype çok fazla. Herşeyi benim projemle aynı. BEP20 sektöründe pek örneği yok projenin. Konuyu iyi okuyup mesaj atarsanız sevinirim. Sıfırdan bu seviyeye getirmeniz bu fiyattan daha çok para tutacaktır. Siz sadece herşeyi teslim alıp projenin marketing çalışmalarını yapacaksınız. Zaten global kanal var.

TELEGRAM + TWİTTER istatistikler.