Kontrot bitse bile otomatik olarak yenilenir ve yasal zamlar ile devam edebilir.
Yeni kontrat yapmasın.
Hukuken kiracı çıkarmak oldukça zor birşeydir.
Arkadaşıma anlattım dün durumu, bugün tekrar görüşmüşler ev sahibine gerekli yasalar ile elinde ki argümanları sununca 1105₺ + aidat olarak gelecek ayın 5'i başlangıç tarihli 1 yıllık daha sözleşme yapmışlar.
Burada bazı ev sahibi arkadaşlar kendilerini yasalardan üstün görüyorlar sanırım. Herkes zor durumda anlıyorum, anlayış ile karşılıyorum ama kalkıpta kiracı kendini düşünüyor diye "
Ne efe tüfesi sözleşme bitmiş çıkıcan" diyemezsiniz. Eğer bu kadar ev alıp bunu öğrenemediyseniz bu yaşınıza kadar boşa yaşamışsınız. Madem bu kadar dertlisiniz gerçek enflasyon ile TÜFE arasında ki farkı sırf "egonomi çok eyi" manipülasyonu yapmak için bu kadar açan hükümete gidip hesap soracaksınız. Denklem bu kadar basit.