https://www.shopphp.net/

Buraya da bakabilirsiniz. Bir süre önce incelemiştim iyi gibiydi. Forumda @Sayim; in sistemlerini de inceleyebilirsiniz. İdeasoft gibi sizi çileden çıkartacak sistemler yerine bunlar daha iyi. Veya opencart ile çok daha iyi bir sistem kurarsınız. Unutmadan Shopify da bir alternatif.

nirata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ikas'ı şöyle bir araştırdım 3.5 milyon dolar yatırım alıcam ve Böyle bir şey yapıcam

Bu kadar vizyonsuz insanlara böyle astronomik yatırımlar gelirken ciddi ciddi sağlam ve özgün projeleri olan insanlar sürünüyor anlamak imkansız
Bir ara kurucu arkadaş Almanya da Shopify ı sollayacağını iddia etti. Çok yükseklerden uçuyorlar ama çakılırlar bu gidişle. Daha öncesinde bunlar entegratör firmaydı. Ama çok şikayet almaya başlayınca orayı kapatıp e-ticaret yazılımı yapalım demişler. Hele bir de böyle bilmiş bilmiş konuşunca ister istemez yatırımcı da büyüleniyor mu ne? Sen milyar dolar değere ulaşan yazılım ile nasıl mücadele edeceksin? Adamların tonla modulü var, piyasa da ismi var. Ben alacak olsam Shopify alırım.