sevgili oktay senin gibi zihniyetlerin problemi ülkeyi kendinizin sanması o kadar alakasız yerlere bağlamışsın ki bu kadar kin bana değil bundan eminim
karşındakini tanımadan bu kadar önyargılı bu kadar kin dolu cümlelere yanıt verecek insan ancak bulunduğu çıtanın altına inmek isteyen insandır.
sizin tahammül edemediğiniz islamın savunulması ukrayna müslüman olsa umrunda olmazdı google da çürük zihniyetli kokuşmuş olurdu.
ülke çürümüşmüş zihniyet kokuşmuşmuş laflara seviyelere bak senin beğenmediğin bu islam zihniyeti kendinin sandığın bu ülkeyi ayağa kaldırdı temiz çamaşırını göğsüne sarıp cephe de öldüğüm an huzura temiz çıkayım diyen zihniyet kurtardı. elinde bira şişeleri ile "şehit olanların adını deftere yazdık" diye bağıran şehadeti de defteri de bilmeyenler değil.
google ın müşteri kaybedeceğine inanmak da çok ayrı bir mevzu. google kime karşı bu bildirimi yayınlamış ruslara karşı, rusyadan para mı kazanıyormuş =) aa tesadüfe bak dünyada kendi arama motoru popüler olan 2 ülkeden birisi ruslar olmasın sakın. bunlar giremediği pazarlarda kendine kitle toplamak olmasın sakın. kininiz gözlerinizi zedelemiş daha sakin ve anlaşılabilir tartışmalar için mesajlarımı alıntılayabilirsiniz.
Sevgiler
Bak ya yoruma bak, benim tahammül edemediğim islamın savunulmasıymış
Benim beğenmediğim islam zihniyetiymişmiş.
Çok komik bunlar gerçekten, acaba yazdıklarını düşünüptemi yazıyorsun merak ediyorum?
Yok bira şişeleriyle adını kitaba yazdım bilmem neymiş..

Hey Allahım...
Konuda islam varmı? Yorumda islam varmı???????? VARĞMIIIIIIIII?
Birde konuyu başka yere çeken benmişim
Nasıl çıkarabildin bunları oradan??
Ne kadar acı, saydığın ülkeleri direkt olarak islamla bağdaştırman..
Halklarının sosyolijik yapısıyla alakası yok değilmi?
Başındakilerin politikalarıyla alakası yok değilmi?
Veya gelişime kapalı olmasıyla?
Nasıl beni veya googleyi islam karşıtı bir hale getirebildin?
İslamın hak hukuğundan zerre haberin yok, bundan adım gibi eminim. Olsa zaten islam ile uzaktan, yakından alakası olmayan bir şekilde yorum yapan birisini islam düşmanı ilan etmezdin.
Kendini islam savunucusu ilan etmen o kadar iğrenç bir hareket ki, senin adına utanmaktan başka birşey gelmiyor elimden.
Güzel demagoji, bravooo. Bende 1 like aldın.
Dünyanın en büyük arama motoruna sahip 2. ülke diyorsun ya, %3'lük pazar payına sahip yandex'in Rusyada googleden daha az kullanıldığından zerre haberin yok, eminim.
(GİREMEDİĞİ PAZARMIŞ ASKDASLDSA (RUSYA PAZARINDA 1. kim acep))
Google bunu yayınlayarak gerçekten kitleye mi oynadı? Çin ve Rusya'nın trafiğini göz ardı edip?
Birde çıta düşürme vs. saçma cümleler bunlar, seviyeden bahsedicek olursan, sen ilk yorumu yazınca yeterince düştü zaten.