Hocam doğru veya yanlış bilmiyorum. Bayramdan sonra muhasebe ve maliyeye gideceğim bu durum ile ilgili. Ben de yurtdışına çeşitli hizmetler veren biriyim. Fakat tüm gelirimi binance üzerinden çekiyorum. Bunu bir çok kişiye sordum vergilendirme vs nasıl olmalı diye net bir şey söyleyebilen yok. Muhasebede çalışan bir arkadaşım var. O muhasebe ofislerinin patronuna sormuş. o da bununla ilgili konya vergi dairesi başkanı sanırım yanlış hatırlamıyorsam onu aramış. Böyle bir durum var ne yapabilir diye oda 193 Nolu Vergi Kanununu söylemiş eğer herhangi bir kazancını binance ile banka hesabına çekiyorsa o kanunla ilgili dilekçe doldurup vergisini ödemesi gerekir demiş. ( sanırım bu youtuber tarzı kişilerin ödediği vergiye benziyormuş) Her türlü banka hesabına sürekli para girişi oluyorsa denetime yakalanır. Bir vergi kaydıda yoksa 3-4 katı vergi cezası gelir demişti. Ben de aylık 1x.xxx - 3x.xxx civarı para akışı sağlıyorum. Bayramdan sonra bu işleri halledeceğim. Seninkine benzer mi bilmiyorum