sevgili oktay senin gibi zihniyetlerin problemi ülkeyi kendinizin sanması o kadar alakasız yerlere bağlamışsın ki bu kadar kin bana değil bundan eminim
karşındakini tanımadan bu kadar önyargılı bu kadar kin dolu cümlelere yanıt verecek insan ancak bulunduğu çıtanın altına inmek isteyen insandır.
sizin tahammül edemediğiniz islamın savunulması ukrayna müslüman olsa umrunda olmazdı google da çürük zihniyetli kokuşmuş olurdu.
ülke çürümüşmüş zihniyet kokuşmuşmuş laflara seviyelere bak senin beğenmediğin bu islam zihniyeti kendinin sandığın bu ülkeyi ayağa kaldırdı temiz çamaşırını göğsüne sarıp cephe de öldüğüm an huzura temiz çıkayım diyen zihniyet kurtardı. elinde bira şişeleri ile "şehit olanların adını deftere yazdık" diye bağıran şehadeti de defteri de bilmeyenler değil.
google ın müşteri kaybedeceğine inanmak da çok ayrı bir mevzu. google kime karşı bu bildirimi yayınlamış ruslara karşı, rusyadan para mı kazanıyormuş =) aa tesadüfe bak dünyada kendi arama motoru popüler olan 2 ülkeden birisi ruslar olmasın sakın. bunlar giremediği pazarlarda kendine kitle toplamak olmasın sakın. kininiz gözlerinizi zedelemiş daha sakin ve anlaşılabilir tartışmalar için mesajlarımı alıntılayabilirsiniz.
Sevgiler
Ya bırak şu emperyalistlerin sömürüsündeyiz kafalarını, Allah aşkına bırakın yeter çürüttünüz şu kokuşmuş zihniyetle ülkeyi, ÇÜRÜTTÜNÜZ!
Çıkıyor US konumlu bir firma katliamı durdurmaya yönelik bir nebze bir hareket yapıyor, müşteri kaybetme pahasına. Biriside çıkmış şu zihniyetle konuşuyor birde.
Senin ülkenden Hangi firma ses çıkarda şu saydığın olaylarda? Hangi firma müşteri kaybetme veya parasını kaybetme pahasına bu denli bir adım attı?
Presidentinin doğu Türkistandaki olayı ne kadar umursadı?
Uzaktaki firmayı suçluyorsun ya, yakındakilerin için yapıyormusun bunu?
Hiç eleştirdinmi yakınındakileri?
Ama işin düştümü deli gibi kullanıyorsun, herşeyiyle sömürüyorsun.
Cidden soruyorum, şöyle bir harekete gerçekten cevabın bu mu?

Eğer tekrar düşününce halen cevabın böyleyse, diyecek daha sözüm yok...
Google gibi bir firmanın dikkat çekmesinede ihtiyaç yok, hergün haberlerde Faslısı, Afganlısı, Suriyelisi bitmiyor.
Bunları görmemek için kör olmak lazım, yani googlede devreye girse sanki TR halkı yürüyün diye ayağamı kalkacak.

Dediğin gibi bizimkilerde iş yok.