Siz bir konu açmışsınız ve bende saygı çerçevesi içinde yorum yapmışım.
Sonrasında sizler agresifleşmişsiniz. Ben sizin karakteriniz vb. bir konuda yorumda bulunmadım. Yukarıda yazdığınız metninizde öfkeli olduğunuzu anladığımı ama buna çözüm önerisi sunarken suçladığınız kişi ile birebir aynı şekilde yanlış bir şey yapmak istediğinizin yanlış olduğunu söyledim. Bunu yukarıdaki metini okuyan ve olayın dışında olan herkes görebilir, benim tek farkım bunu ekstra olarak dile getirmiş olmam.
Ben yorumumda da dediğim gibi karşı tarafı desteklemiyorum, ancak internet sitenizi eviniz gibi düşündüğünüz de sürekli hırsız giriyorsa çözüm mahalle halkını bir araya toplamaya çalışıp "hadi hırsızı bulalımda bizde onun evini soyalım" demek değildir. Bunu da dediğim gibi yukarıdaki metni okuyan herkes benzer çıkarımlarda bulunarak söyleyebilir.
Özetle konunuz hakkında, sizin hakkınızda, karşı taraf hakkında ortada bir yorumum yok aslında. Yaptığım yorum bir makaleyi / metni okuduktan sonra bende yarattığı hissi kelimelere dökmekti.
Burada birbirimize sinirlenmek vb. şekilde agresif tavırlar ile mesaj yazmamızın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
Örnek olarak arkadaş "emek hırsızlığı" yapan herkesi ifşa edeceğini ve insanları bu konuda artık bir "dur" demeye davet ettiğini söylemiş. Forumda film, dizi sitesinden tutunda fake hesaplara, IVR hizmetlerine varana kadar trilyonlarca insan benzer işler yapıyorlar. Kimseyi kimseyle kıyaslamıyor veya konudaki siteyi savunmuyorum tekrar söylüyorum.
Olay sadece benim okuduğum bir metinden arkadaşın sinirini / öfkesini gerçekten hissetmiş olmam ancak çözüm yolu arayışının neredeyse sinirlendiği kişi ile aynı şeyi yapmak olduğunu dışarıdan bir göz olarak kendisini söylemekti.
Umarım sakinleşip yaptığım yorumum, yapmış olduğunuz bu yorumlar ile alakasız olduğunu anlayabilirsiniz, iyi forumlar dilerim sizlere