zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zamanında gideceksiniz kardeşim 45 yaşimdayım 100 den fazla otobus seyehati yapmışımdır,1 defa bıle gecıkmedım,herzaman kalkış saatınden 30 dakıka önce orada olurum,bu bir prensip

hem siz geç kaldıgınızda sadece kendını rıske atmakla kalmıyor,otobustekı onca insandan küfür de işitmiş oluyorsunuz emın olun,okadar ınsanı bekletmeye kımsenın hakkı yoktur

firmaların suçu şu bence

otobus 11 deyse o otobüs 11 i 1 geçe orada olmayacak tam 11 de hareket etmesi gerekır ancak bu şekilde sıkıntısız bır taşımacılık olur bence..

lafın kısası gecıkmeyeceksınız,hareket saatınden en az15 dakıka önce orda olmalısınız bız kerız degılız bu sekılde yapıyorsak..

firma sana saat vermiş bu otobüsün kalkış saati 11

sen 11 i 5 geçe 10 geçe gidersen hiç bir itiraz hakkın olmamalı mantıken..
30 dan fazla seyehat yapmışımdır ben yeri geldiğinde başkalarını bekliyorsam başkaları da beni beklemek zorundadır bunun küfürlükle hiç bir alakası yok hem bakarsanız ben geç kalmadım 15:20 geçe olan otobüs saatinin 15:20 geçe otogarda olan benim. Otobüs şoförünün tabakhaneye yetiştirmesi gerekenler var sanırım saniyesinde kalkmış ve şikayetçi olduğum otobüs daha kapıdan çıkmamış kapıda kamil koç çalışanının bana eliyle gösterip arayın dediğimde yetkisinin olmadığını söylemesi.