Şey gibi hissettim ..
Üniversite sınavlarında sınava yetişmek için ( geç kalan kişiler ) kapıda ağlıyorlar ya abi geleceğim gibi açın kapıyı odur budur diyerek .. aynı durum gibi.
Ben sınavlara gitmeden 1 gün önce sınava gireceğim okula gider güzergahı kontrol ederdim. Sınav içinde 1 saat öncesinde okulda olur ve beklerdim.
Sorun bende mi yoksa kapıda ağlayanların mı ?
Konuyu açan arkadaşa geçmiş olsun ancak aynı durum uçak içinde geçerli. Kalkış saati belli , kapıların kapanış saati belli. Erken kapanamaz ancak geç kapanabilir ( rötar vs yaparsa ) Kimse uçak hostesleri beni neden aramıyor diyemez ya da uçağı biraz daha bekletin.
Saatinde kalktıysa firmayı suçlayamazsınız , ancak yardımcı olmaları için mail ya da arayabilirsiniz.
Uçak bileti ile otobüs bileti aynı değildir uçak saatler öncesinde ordadır hazır bir şekilde beklemededir fakat otobüs bursadan geliyor hiç bir zaman bir otobüsün tam zamanında geldiğini veya tam zamanında kalktığını görmedim hadi otobüs tam zamanında kalktı ben içeride ki kamil koç görevlisine otobüsün durumunu sorduğumda bana parmağıyla bak kapının orda daha çıkmadı dediğinde arayın durdurdun koştur koştur gideyim dediğimde öyle bi yetkim yok demesi şaşırtıcı o adam orada ne iş yapıyor ?
Buraya bu yazıyı yazıp tepki yaptırana kadar, otogara gitmeden, arayıp geç kalacağınızı söylemek aklınıza gelmedi mi? çünkü otobüs firması sizi arayıp geliyor musunuz gelmiyor musunuz diye sorduğunu hiç duymadım.
Ben geç kalmazım geç kalmak gittiğin yere 3-5-10 dk geç gelmektir ben tam zamanında ordaydım defalarca arandım geliyor musunuz diye siz duymamış olabilirsiniz