Yok hocam tam olarak öyle de değil, benim sürekli çalıştığım bir kardeşim var burada oda başka bir ETSY hesabına ürün yüklemesi yapmıyordur büyük ihtimalle. Yani bir tek bizim hesaba ait ürünleri yükleyecektir. Bize ait olan ETSY hesabına maksimum 3-4 farklı IP adresinden giriş yapılacak ve maksimum 1-2 tanesinden ürün yüklenecektir.
Başka kişiye ait hesaba giriş yapılmadıkça sorun olmaz.
Yanlış bilgi malesef. Takı Kuyumculuk sektöründe çalıştım. Gümüş ürünler imal edilen, bir şirkette çalışıyordum. Şirket sahibimiz 2 kardeşti. Etsy'e giriş yaptılar fakat, ofis içindeki 2 farklı bilgisayardan ve evdeki 2 farklı cihazdan giriş yaptıkları için hesapları bloke oldu. Mağazayı kapattılar.
Günde birden çok fazla ürün girerseniz hesabınızın bloke yiyceğini düşünmüyorum. Fakat farklı ip adreslerinden ve farklı cihazlardan kesinlikle giriş yapmayın.
Evet, başta soruyu eksik yazmıştı, yeni yorumundan sonra bunu belirttim:
O ip adresi ve cihazlardan başka hesaba giriş yapılmadıysa istediği kadar kendi hesabına giriş yapabilir. Yeterki başkasına ait hesaba girilmesin.
Bize ait bir hesaba, o cihazlardan başka hesaba girilmeme şartıyla farklı cihazlardan girmek sorun yaratmaz.