Kendini değiştirmeye çalışma. Özünü değiştiremezsin. Kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Seni kabul eden böyle kabul etmeli. Etmeyenin yolu açık olsun diyoruz.
Herkeslesmektense kimsesizlesmeyi tercih ederim.
Hiç kimseye kendini beğendirme çabasına girmeyin beğenecek, sevecek insanlar sizi olduğunuz gibi bu halinizle sevsinler.
İnsanlar kim ki dert ediniyorsun bunu kendine? Biri olmazsa başkası var. Bu hayatta öğrendiğim tek şey. Kendin olmazsan bir hiçsin. Neden birilerinin istediğine göre yaşayasın? Bu kadar aciz olmaya gerek yok. Sen teksin ve senden başka yok. Ama arkadaş dediğinden dünyada 7 milyar tane daha var. Bunu bil.
4 senedir müşteri temsilcisiyim günlük ortalama 130 kişiyle konuşuyorum, 4 senedir o kadar memnun edemediğim insan oldu ki bir yerden tutsam bir yerden memnuniyetsizlik belirtiyor. Emin ol işim gereği belirli bir düzeyde memnuniyet sağlıyorum ama iş harici kimseyi memnun etmeye çalışmıyorum. Arkadaş ortamın senin onları memnun etmeni bekliyorsa çıkar ilişkisi kuruyordur en yakın zamanda mesafe koymanı öneririm. Aile ise her şeydir. Ailene gereken önemi vermen senin için büyük önem taşır.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hocalarım sağolun, herşey zamanla düzelir umarım morallerim fena bozuk olsa da yorumlarınız beni mutlu etti teşekkürler tekrardan 🙂