Kazandırıp kazandırmayacağım konusunda fikrim yok ama çarşıdaki hesabın pazara uyacağını düşünmüyorum 45-50 bin liranın adı var kendisi yok.
3bin lira kira + 3bin lira depozito + 3 bin lira emlakçı(iyi yerlerde emlakçısız bulmak büyük şans tanıdık olmadığı sürece)
Siz kapıdan girdiğinizde zaten 10-11bin lira gidiyor bana sorarsanız kötü bir yer bile 100-150 arasını çok rahat bulur.
hocam dediğiniz gibi bile olsa çok fazla kazanç bırakıyor
Korku evi açmak seni batırır.
Millet pazara bakkala giderken burda yaşayacağı korkunun mislini yaşıyor 😂
Neden para vererek korku çeksinler.
😂😂 güzel bir bakış açısı
Tutar veya tutmaz o ayrı bir şey. Ama eminim tutturanların çoğunun projesi, öncesinde eleştirilmiştir. Zaten herkesin bu iş kesin tutar dediği iş defalarca yapılmıştır ve rekabeti yüksektir. Tecrübelerime göre, başarının büyük bölümü hesap kitaptan ziyade şanstır. ''Tutar mı, tutmaz mı? '' gibi soruların cevabı bana göre şudur artık: '' denemeden bilinmez ''.
sektörde diğerlerinden farklı bir hizmet verirsen ve isini cidden iyi yaparsan şahsi fikrim neden olmasın
istanbulda gitmediğim korku evi kalmadı hocam ama 4 yıl öncede kaldı
en keyif aldığım ev samara konsepti oldu bir araştırın dedim eskisi gibi popüler mi bilmiyorum iyi araştırmak lazım
konsepti sürekli güncel tutup sürekli yenilikler getirerek canlı tutmak lazım
arada bir insanlarda uygun koyafet felan giyecekse,uygun yüz boyamalar felan olabilir am zamanı şimdid eğil. 1 yıl beklemelisin.zamlar savaş ve pandemi üçlü bir çıkmasa girdi ticaret sektörü. 1 yıl bu projeni ertelemelisin .
pandemiden bende korkuyorum kapanma olursa falan çok kötü olur
Açarsanız ilk gelecek kişilerden biri olabilirim
çok teşekkürler hocan ☺
O işler o kadar kolay olmayabilir. Zamanında bir abimizin korku evine vakit geçirmeye gidiyorduk. Korkutmaya girecek arkadaşlara da para ödemen sürekli yeni senaryolar bulman lazım.
hocam 1 sene ben çalıştım korkutan olarak elemana ihtiyaç olmadan halledebilirim emin olabilirsiniz
nerdeymis o 200-3000 tl kira?
eskiden çalıştığım yer suan als bornova sokağı 2200₺
Bu işi İzmir Karşıyaka'da yapan bir arkadaşım vardı. Gerçekten iyi para kazanıyordu.
Şu an görüşmüyoruz güncelini bilmiyorum ama bence yine de iyi hesap edin.
Enflasyon nedeniyle artık bu tarz aktivitelere para ayırmak çok kolay olmuyor.
hocam güncel güzel konsept ve bir çok farklılık ile müşteri çekilebilir
Alsancakta artık adım başı korku evi
herkesten farkımız olursa neden bizde olmayalım
Benim mantığıma yatmadı.ytd
yorumunuz için teşekkürler
dostum izninle bende fikrimi paylaşmak isterim;
tabi herkesin bakış açıcı yapmak istediği düşüncesi farklıdır saygı duyarım. Ancak benim kafama yatan bir iş sektörü var yapanları duyuyorum görüyorum güzel kazanıyor. Bu maliyetlere oyun çocukları üzerine bir şeyler sanki daha mantıklı olur gibi Bu enerjiye çocukların süreli oyun oynayabileceği, ebeynlerine ise çocuklarını izlerken ve beklerken çay kahve içebilecekleri tost yiyebilecekleri 100-150 m2 civarında bir bina altı dükkan kiralanabilir diye kuyuya yeni bir taş atayım.

Ancak şunuda söylemek lazım uzunca süredir planlama düşünce aşamalarını geçti ve bu maliyetede sahipsen ileride keşke dememek için bunu bir kez denemekte fayda var sistemli gidersen ve bulunduğun bölgede bu sektöre ışık yanıyor ise olabilir önemli olan önce hayal etmek sonra sevmek ve inanmak ve uygulamak başarı ardından gelir mutlaka.
yani sektörde olan sensin en iyisini aslında sen biliyorsun bizler sadece uzaktan yorum yapıyor düşüncelerimizi paylaşıyoruz tüm detaylarına hakim değiliz fizibilitesini yapmış değiliz...
korku evinin en büyük dez avantajı şu; gelen bir kez daha gelmez gelsede aynı yere gelmez farklı yerler arar zahmeti çok farklı senaryolar koymak lazım hem bu işin kışı var sürekli yeni müşteri sirkülasyonu olmasılazım bu sektörde bu biraz zor gibi günden güne müşteri düşer diye düşünüyorum. Şahsen ben bir korku evine gitsem bir daha kim bilir ne zaman giderim Allah kerim. ve hayatımda da bir kez gittim. Bu sektör aynı kişinin sürekli gidebileceği bir sektör değil Ama çocuklar öyle değil, babalar çocuklarını heleki yazın her hafta sonu biryerlere götürmek zorundadır

)) ve muhtemelen de ayak alıştıysa aynı oyun evine götürürler.... Ben mesela ufak kızımı bizim burda özdileğin oyun parkı vardı her hafta standarttı artık bizim, taaki pandemi girene kadar yani kendimden biliyorum

hakkında hayırlısı olsun inşallah
ne dersin ??
@Lexan;
fikriniz ve yorumunuz için çok teşekkürler sizin fikrinizde çok güzel birkere giden 2. kere gidermi sorusuna gelcek olursak yorumlarda da görebileceginiz gibi aynı korku evine defalarca gidenler var bitirme hırsları içinde olduğu için konsept güzel olduğu için sonunu hep merak ediyorlar çalışma tecrübeme bakacak olursak bu şekilde bir çok müşterimiz vardı sizin fikrinizde çok çok yaratıcı ve güzel geldi sonra şunu düşündüm icinde hem korku evi olan hemde çocukların eğlendiği oyun parkının olduğu atış poligonu vb bir çok yeniliklerin toplu olduğu bir eğlence merkezi yapmak patlama yaratır ancak maliyet ve maliyetten ziyada pandeminin ne yapacağı belli olmuyor dükkana kilit dedimi geçmiş olsun ufak yatırım ile risk şu aşamada daha iyi