Dostlar selam, kafamı karıştıran ve günlerdir içinden çıkamadığım bir problemim var. Flask ile alakalı mı tam emin değilim ama burada sıkıntı yaşıyorum.
Elimde
Nixlot Theme mevcut (satın aldım). Template çok güzel ancak tasarımı Flask projeme entegre ettiğimde bir problem ile karşılaştım. Tasarımı Jinja2 ile projeye entegre ettim ancak sayfayı her F5 ile yada CTRL + F5 ile yenilediğimde tasarım bozuluyor. Ya düzeni değişiyor yada yükleme ekranında kalıyor (sayfa tam yüklenemediği için). Bir kaç kez sayfayı yeniledikten sonra tasarım düzeliyor. Düzeldikten sonra F5 yapınca yine bozuluyor.
Tarayıcıdaki "network" sekmesinde sayfayı izleyince bazı css, js ve resim dosyalarını "failed" kodu ile yükleyemediğini görüyorum (http status code yok). Flask development server loglarında ise bu dosyaların 304 ile servis edildiği görülüyor (dosya değişmedi, sende mevcut olan dosyayı kullan diyor kabaca). Ancak gunicorn ile projeyi ayağa kaldırdığımda sıkıntı yok, tasarım gayet güzel çalışıyor ancak geliştirme aşamasında çok verimli değil, auto reload vs çok sıkıntılı bu yüzden gunicorn kullanamıyorum (hayvan gibi de kaynak tüketiyor).
Projeyi düz HTML olarak açtığımda sıkıntı yok. Farklı farklı onlarca tema entegre ettim, sıkıntı yok. Ancak hem linux hem mac üzerinde nixlotu entegre ettiğimde projeye hata var... Nedenini anlamıyorum ve kafayı yemek üzereyim.
Template dosyası içerisinde gulpfile.js falan var, ne işe yaradığını bilmiyorum, alakalı mıdır ondan da emin değilim. Çerezleri falan da temizledim, engelledim bir bir türlü yol denedim yok. Çalışmıyor. Fikri olan var mı?
İk F5:
İkinci F5: