kaantoker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yazılım işlerine geri döneyim dedim şimdi domain brokerlık ve facebook işleri yapıyorum.. tam U döndüm resmen
Evet hocam keskin bir dönüş olmuş 😄 Domain brokerlık bana hep riskli gelmiştir hocam bu sebeple reglemeden danışmanlık usülü domain pazarladım bir süre. Siz bu işi iyi yapanlardansınız ama takip ediyorum Yazılım bilginiz varsa bunu değerlendirseniz peki nasıl olur? Neden seçmediniz?

solmodern adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
8 ay önce bugün için instagram hesabımı 600 bine getirmiş olurum diyordum, 8 ay önce hesabım kapatıldı.. 6. ay silindi ve şimdi sıfırdan başlıyorum. Kredi çekeceğim
Çok kötü olmuş hocam gerçekten kolaylıklar sizinle olsun. Neden kapandı peki? Telifli içerikler mi vardı? Krediyi reklam için mi çekiyorsunuz yoksa inorganik yöntemler mi?
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pilot,futbolcu,şarkıcı ( iyiki olmadım ) hayal ettim ve yeteneklerimde vardı ama şimdi inovasyon,reklam,metin yazarı oldum. memnunum
Allah kolaylıklar ve bol kazançlar nasip etsin hocam. Her şeyim ötesinde gerçekten pozitif bir insansınız. Konularımda görmek mutluluk veriyor. Freelance mi çalışıyorsunuz?