Çok tuhaf. Burda bir çok kişi size networkünüzü nasıl geliştirebileceğinizle ya da hayatınızın geri kalanını nasıl idame ettirmenizle alakalı faydalı tavsiyelerde bulunmuş ve siz hepsini itinayla reddetmişsiniz. Amazonda çok ciddi tanıdıkları olan bir kişinin airdroplardan medet umma amacıyla yardım istemesi de biraz tuhaf.
Bana reklam kokan bir hareket gibi geldi. Referans istemenin farklı bir türü gibi sanki. Hayırlısı...
Airdroplardan medet umduğumu nereden çıkardınız? Amazon dediğiniz şey dışarıdan çok iyi görünebilir ama gittiniz mi fabrikasına? Çalışanlarıyla konuştunuz mu? İşçiye verilen imkanlarından haberiniz var mı? Amazon değil mi? Adı var nasılsa! 140 lira günlük yevmiyeyle işçi çalıştıran mesai yapmazsan işten çıkaran ağır işler yaptıran ezen büzen bir sistemde seni tepe tepe kullanan on numara beş yıldız bir şirket nasılsa adı var!
Gerçekten biz gelişemeyiz abi bu ülke bir adım öteye gitmez. İş olsunda ne olursa olsun. Patatesin ,domatesin,pirincin fiyatını da ben bu hale getirdim zaten,ekmeği 4 lira ben yaptım zaten,5 lt yağı 200 liraya ben çıkardım zaten...
Bu kafayla daha çoook ezer bitirirler bu nesili çünkü sizin gibiler varken düzelecek gram bişey olmaz.
Aşı olmadığım için işten atıldım bir gram pişmanlığım yok gün gelir devran döner herkes anlar bu dayatmaların pişmanlığını yaşar.Sağlığıma kimse müdahale edemez kimse zorla bana bilmediğim bir sıvıyı yapamaz özgürlük hakkımı elimden alamaz.Parayla korkutuyorlar açlıkla korkutuyorlar Elhamdülillah Müslümanım korkum yok açlıktan parasızlıktan rızkı veren Allah'tır.Ben sisteme isyan ediyorum ben hükümete isyan ediyorum siz gelip herkes enayimi aşı oldu yok işini kaybetmek istemiyosan aşını olsaydın ya yemin ediyorum yarın kafanıza silah dayayıp evindeki bulgurun yarısını bana vereceksin deseler siz korkudan onu da verirsiniz.