Sizin isyan etmeye pek hakkınız yok. İsyan etmesi gerekenler hiç bir çılar yolu olmayanlar.
Siz kendi beklentilerinize uygun iş aradığınız için işsizsiniz.
Global şirketler ile çalışmak istemiyorsunuz, evinize yakın 9-5 IT işi istiyorsunuz. Onun dışındaki işler de size ağır geliyor diye kabul etmiyorsunuz.
Konumuzda belirttiğiniz gibi size göre işler 9-5 çalışan hastane, özel okul gibi yerlerde olur. Onlara da aşı olmam diye kapris yapıyorsunuz.
Linkedin açmam, ağır işte çalışmam, evimin yakını olmazsa glıbal şirket istemem, gece 2 de kimse çağırmasın 9-5 iş istiyorum, aşı da olmam...
Tüm bu yazdıklarınızdan sonra ben sizin gerçekten isyan ettiğinize ve iş aradığınıza inanamıyorum.
İnanın saçmalamışsınız. Sizin gibi zihniyetler yüzünden bu ülke bu halde. IT eğitimleri almış konusunda yıllarca çalışmış tecrübe edinmiş birine simit sattırırsanız ,Ekonomist adamı yurt başkanı yapar,Tarımcıyı ekonomist yaparsanız ülke bu hale gelir.Kusura bakmayın hayat şartlarım içerisinde dilediğim gibi tercih yapmaya özgürüm ve dilediğim hayatı yaşamama müsade edilmediği içinde isyan ederim.Zihniyet farkımız var.İş yok diye birşey yok git simit sat git taş taşı değil mi?
Ülke de üni mezunları bu yüzden işsiz.Adam taş taşıyacaksa neden okuyor? Simit satacaksa o üniler neden var? Bunca insanı değer alanında yetiştiremiyorsan bunca üniler neden var? Geçin abi bu zihniyeti