constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olayı kendi açınızdan değerlendiriyorsunuz. Kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Hem otobüsler de hem de uçaklar da her zaman saatinden önce gitmeniz gerekiyor. 5 dk bekleyecek diye bir kural yok yada muavin sizi aramak zorunda değil. Dinlenme tesisinde olursunuz da sizi almadan giderler o zaman haklısınız.

Fakat biletiniz yandı diye kaygısız bir tavır sergilemesi hoş değil.
MisceF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ara ilçe otogarına 15:20'de gelirseniz tabikide yetişemezsiniz, biletin üzerinde bile en az 15 dakika önceden otogar'da olun yazmakta, büyük otogarda olup bekleme süresi olsa bir nebze yetişirsiniz ama ara otogarlarda beklemiyorlar, bu gibi olaylar için sitelerinde araç nerede olayı var anlık olarak aracın nerede olduğunu görebilirsiniz, bilet iptali veya değişiklik istiyorsunuz ama araç tek sizin için inegöl otogara girdiyse bide girdi çıktı parası ödedi
Araç beni beklemek zorunda aramak zorunda demiyorum ben hiç bir zaman bir otobüsün tam saatinde kalktığında görmedim hadi tam saatinde kalkıyor, Kamil Koç çalışanına otobüsün nerde olduğunu sorduğumda bana parmağıyla bak kapıdan çıkmak üzere demek yerine kapının orda hemen arıyayım sende koştur koştur git dese hayır onlar beni ayağıma gelecek demeyeceğim tabi koştur koştur gidicem birde pişmiş süratla senin bilet yandı demeleri insanı deli ediyor ramazan ayında 80₺ başımın gözümün sadakası olsun ne diyeyim