dostum izninle bende fikrimi paylaşmak isterim;
tabi herkesin bakış açıcı yapmak istediği düşüncesi farklıdır saygı duyarım. Ancak benim kafama yatan bir iş sektörü var yapanları duyuyorum görüyorum güzel kazanıyor. Bu maliyetlere oyun çocukları üzerine bir şeyler sanki daha mantıklı olur gibi Bu enerjiye çocukların süreli oyun oynayabileceği, ebeynlerine ise çocuklarını izlerken ve beklerken çay kahve içebilecekleri tost yiyebilecekleri 100-150 m2 civarında bir bina altı dükkan kiralanabilir diye kuyuya yeni bir taş atayım.

Ancak şunuda söylemek lazım uzunca süredir planlama düşünce aşamalarını geçti ve bu maliyetede sahipsen ileride keşke dememek için bunu bir kez denemekte fayda var sistemli gidersen ve bulunduğun bölgede bu sektöre ışık yanıyor ise olabilir önemli olan önce hayal etmek sonra sevmek ve inanmak ve uygulamak başarı ardından gelir mutlaka.
yani sektörde olan sensin en iyisini aslında sen biliyorsun bizler sadece uzaktan yorum yapıyor düşüncelerimizi paylaşıyoruz tüm detaylarına hakim değiliz fizibilitesini yapmış değiliz...
korku evinin en büyük dez avantajı şu; gelen bir kez daha gelmez gelsede aynı yere gelmez farklı yerler arar zahmeti çok farklı senaryolar koymak lazım hem bu işin kışı var sürekli yeni müşteri sirkülasyonu olmasılazım bu sektörde bu biraz zor gibi günden güne müşteri düşer diye düşünüyorum. Şahsen ben bir korku evine gitsem bir daha kim bilir ne zaman giderim Allah kerim. ve hayatımda da bir kez gittim. Bu sektör aynı kişinin sürekli gidebileceği bir sektör değil Ama çocuklar öyle değil, babalar çocuklarını heleki yazın her hafta sonu biryerlere götürmek zorundadır

)) ve muhtemelen de ayak alıştıysa aynı oyun evine götürürler.... Ben mesela ufak kızımı bizim burda özdileğin oyun parkı vardı her hafta standarttı artık bizim, taaki pandemi girene kadar yani kendimden biliyorum

hakkında hayırlısı olsun inşallah
ne dersin ??
@Lexan;