Yiğidi öldür hakkını yeme demişler mevcut hükümetin doğruları da var tabiki ama bana göre en az muhalefet kadar hatalıdır.En basit örnek çözüm süreci tamamen başarısızlıktır bana göre.Habur rezaleti.Osman öcalanın trtye çıkması vs vs ama sorsan koyu bir akpliye kendilerinden olmayan herkese hain-nankör-zillet vs yaftası yapıştırıyor.Mevcut hükümet ilk senelerde bence iyi yönetti ancak son dönem başarısız buluyorum.Muhalefete gelince onların işi zaten eleştirmek direk kötüyü söyler ki kendilerini iyi göstermek için.Bu hangi parti olursa olsun genelde böyledir.Çünkü amaçları iktidara gelmekdir.Mansur yavaş konusuna gelirsek şuan muhalefetin yapacağı en doğru şey mansur yavaşı aday göstermesi onun haricinde ben de zaten kazanacağını düşünmüyorum ancak aday gösterirlerse ömründe bir kez chpye oy vermemiş olan ben bile oy vermeyi düşünüyorum çünkü adamın duruşunu olaylara yaklaşımını düzgün buluyorum.Siyasette sivri dil iyi bir dil değildir.İnsanlar son 5 senede acayip kutuplaşmış durumda chp akp ye akp chpye düşman gözükle bakmakta.Mhp başkanı bile zamanında hükümete demediğini bırakmadı.Siyaset böyle bir şey çıkarlar her zaman önde gelir.Herkesin bir oyu var atıp geçmek yerine sanki vatan kurtarırcasına takım tutar gibi parti tutmakta.Öncelik bu ülkenin genel sorunları ve çözümler olmalıdır kim bunu daha iyi yönetirse kim olursa olsun onu savunmak lazımdır.Hükümetler gelip geçicidir.As olan devlettir.Çoğu kişi daha devlet ile hükümetin ayrımını bile yapamıyor en basit örnek.
tüm söylediklerine katılıyorum Abdullah,
bol kazançlar dilerim