söylediklerine katılıyorum mültecilerden bende memnun değilim ancak adamlara vatandaşlık vermişsin 250.000 dolar yatırım yapmış hatta bugün rakam 400k oldu. bunları gönderemezsin yani imkansız. sığınmacıları gönderebilirsin ki onlar da bilemiyorum şehir merkezlerinde var mı sınırda yaşan kentlerde mi bilgim yok.
https://www.ensonhaber.com/gundem/tu...iklige-gidildi
muhalefet erdoğana çalışıyor aday da çıkaramaz seçim de kazanamaz farklı bir muhalafet gerek şimdikiler ekmeleddin gibi birini ancak bulur.
mansur yavaş ın geldiği yer belli mhp den geçmiş bir adama chp de asla koltuk vermezler
pahalılılık konusunda da tabiki katılıyorum
https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%B...27de_enflasyon
ancak mevcut hükümet 12 yıl bu ülkeye altın çağını yaşatırken 2004-2016 arasında muhalafet yine battık bittik öldük diyordu. bu nedenle pahalılık üzerinden iktidar değişimine tepkileri ve serzenişleri samimi bulamıyorum. yıllara göre rakamlar çok net. 2006 da muhalafet helal olsun mu diyordu tabiki hayır. şu an ki durum mevcut iktidarın olağan üstü başarısının başarısızlığı ki bu durum bile en son 1986 da sağlanabilmiş.
umarım bu tablo çok daha güzel yerlere gelir milletimiz devletimiz maddi olarak da felaha ulaşır.
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Mevcut hükümetin doğruları da var tabiki ama bana göre en az muhalefet kadar hatalıdır.En basit örnek çözüm süreci tamamen başarısızlıktır bana göre.Habur rezaleti,Osman öcalanın trtye çıkması vs ama sorsan koyu bir akpliye kendilerinden olmayan herkese hain-nankör-zillet vs yaftası yapıştırıyor.Mevcut hükümet ilk senelerde bence iyi yönetti ancak son dönem başarısız buluyorum.Muhalefete gelince onların işi zaten eleştirmek direk kötüyü söyler ki kendilerini iyi göstermek için.Bu hangi parti olursa olsun genelde böyledir.Çünkü amaçları iktidara gelmekdir.Mansur yavaş konusuna gelirsek şuan muhalefetin yapacağı en doğru şey mansur yavaşı aday göstermesidir.Onun haricinde ben de zaten kazanacağını düşünmüyorum ancak aday gösterirlerse ömründe bir kez chpye oy vermemiş olan ben bile oy vermeyi düşünüyorum.Çünkü adamın duruşunu olaylara yaklaşımını düzgün buluyorum.Siyasette sivri dil iyi bir dil değildir.İnsanlar son 5 senede acayip kutuplaşmış durumda.Chp akp ye akp chpye düşman gözükle bakmakta.Mhp başkanı bile zamanında hükümete demediğini bırakmadı.Siyaset böyle bir şeydir.Çıkarlar her zaman önde gelir.Herkesin bir oyu var.Millet oyunu atıp geçmek yerine sanki vatan kurtarırcasına takım tutar gibi parti tutmaktadır.Öncelik bu ülkenin genel sorunları ve çözümler olmalıdır.Kim bunu daha iyi yönetirse onu savunmak lazımdır.Hükümetler gelip geçicidir.As olan devlettir. En basit örnek çoğu kişi daha devlet ile hükümetin ayrımını bile yapamıyor.