Anında ödeme diyorsunuz, sonra da KYC sonrası yazmışsınız..
hocam 10 yaşındamısınız. Konunuz var ve baltalamk için yazdığınız şeye bakın.
"Forumda konu ve kanıtlar mevcut arkadaşlar. Diğer arkadaşlarımdan da konuyu açanlar var. LTC ile 1-2 dolarlık yatırım yaparak 13 dolar kazanıyorsunuz. Ben KYC işlemlerini tamamlayan arkadaşlarıma anında 100 TL (Papara, kripto, EFT nasıl isterseniz) gönderiyorum. Benim KYC işlemim tamamlanmadığı için kanıt ekleyemiyorum. Tamamlandığı takdirde, anında buraya ekleyeceğim. Bu arada destek ekibine benim referans linkimle üye olanlar KYC konusunda hızlı davranmalarını rica ettim. Ne derece doğru bilmiyorum ama ilettiklerini söylediler. NOT: 1- KYC işlemlerini tamamlayan arkadaşlar mail yoluyla ya da özel msjla direkt ulaşabilirler. 2- PC başında olacağım için KYC işlemlerinden sonra hiç beklemeyeceksiniz. 3- Sitenin güveliğini https://www.trustpilot.com/review/kinesis.money inceleyebilirsiniz. 4- Ödül 0.5 KAG. Kur bazında dalgalanmalr olabilir am an itbarı ile 1 KAG yaklaşık 26 dolar."
Burayı bir okuyun isterseniz.
anında ödeme nasıl oluyor hocam peki
KYC onaylandığı an, anında ödeme şeklinde oluyor hocam. Yani yatırım yapın diye beklemiyorum umarım yeterince açık olmuştur.