Selam dostlar.
Dolar kazanmanın fazla gizli olmayan yollarından biri de drop service adında bi yöntemdir.
İlk defa duyduysanız bile endişe etmeyin. Çünkü bu hepimizin bildiği bişey aslında.
Hatta nerdeyse her r10 üyesinin damarlarında bi miktar drop service kanı olduğuna yemin edebilirim.
Şimdiyse bunun nasıl şatafatlı bir incelikte icra edildiğini göstermek üzereyim
****** logosu dikkatinizi çekmiştir diye tahmin ediyorum.
7 gün içerisinde hesaba yatacak 1000 papel ile birlikte 2K üstü gelir de gözlerden kaçmamıştır umarım.
Ama sizin asıl merak ettiğiniz bunun tam olarak nasıl gerçekleştiği dimi? Tamamdır o zaman açıklamama izin verin.
Drop service...
Aslında müşteri bulmak ve istediklerini başka bir kişiden satın almak.
Yani hizmet satıyorsunuz ve bu hizmeti yerine getirebilecek birini buluyorsunuz.
Bi anlamda arabuluculuk diyebiliriz.
Bunun için ihtiyacınız olan tek şey bir miktar girişimcilik. Gerisi çok zor sayılmaz.
( müşteriyle anlaşabilecek kadar ingilizce bilmeniz gerektiğini belirtmiyorum. çünkü ufak bi ingilizce + translate fazlasıyla yetiyo )
Müşteri aşağıdakini istiyor. Siz bu tasarımı yaptıracak birini buluyosunuz. Hepsi bu.
( fiverrda 1000$ işi bionlukta vb. yerlerde +1000 liraya yaptırabilirsiniz )
Yukarıdaki müşteri isteği bizzat fiverrdan gelen gerçek bi istektir.
Yani bu işi verirken bizzat diyagramları müşteri çizmiştir

İşlerin ne kadar kolaylaştığına baksanıza.
BİR UYARI OLARAK!
Aynı drop service olayını ****** üzerinden NFT yaptır - sat olarak denediğimizde beklenen sonuçları alamadık.
1000$ üstünde sipariş iadesi geçilmek durumunda kalındı. İş elimizde patladı yani böyle şeyler de olabiliyo.
O yüzden bildiğiniz ve uzman olduğunuz alanlarda drop service yapmak çok daha mantıklı olacaktır.
Drop service yapmadan önce neler bilmek gerekiyor derseniz...
Dijital işlerin nasıl döndüğüne dair bir miktar tecrübe ve...
******'da satıcı olmanın bazı püf noktalarına hakim olmak gerekiyor.
Bu püf noktalara dair tam da ihtiyacınız olan şöyle bi videom var:
Bu 12 dakikalık kısa ****** eğitimini aldıktan sonra...
Eğer daha fazlasını istiyosanız yorumlarda belirtin.
İsteyenlere özel ücretsiz bi kısa video çekip ileteceğim.
Şunu da eklemek istiyorum.
Dijitalden kazançlar ancak sizin koyduğunuz psikolojik sınırlardan ibaret.
1.5 yıla yaklaşan internet tecrübelerimde çok para kazananların zeki yada akıllı değil...
Kafasına koyduğunun peşinden gidebilecek cesarette ve kararlılıkta kişiler olduğunu gördüm.
O yüzden bişeyi isteyip peşinden gittikten sonra doğanın "çekim yasası"
(bi diğer adıyla algıda seçicilik) devreye girer.
Bu gerçekleştiğinde ise elde etmek istediğiniz sonuçlara ne ara ulaştığınıza kendiniz bile şaşırırsınız.
Gerekli katılım olursa her hassas noktayı anlatmaya vakit ayırmak istiyorum.
Bunun için video script hazılrama çekim, hazırlık falan süreç istiyo.
O yüzden buna değeceğini anlamam gerekiyor. Dolayısıyla sizden haber bekliyorum.
Saygılar ve sevgiler...