orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Waikiki iş ilanlarına baktınız mı hiç? Size uygun olabilir belki? Mesleğinizi yaparsınız hem? Zeytinburnu’ndaydı genel müdürlüğü
Selamlar. Tam 3 hafta önce bana inanılmaz bir teklif geldi imalat müdür yardımcısı olarak. hızlıca görüştük ve şak diye işe girdim 5 haneli bir maaşla.
Çalışma şartları ve ortam çok iyi.

Cidden çok mutluyum. Hem önceki pozisyonumla uyumlu hem firma güzel. Tam da darlanıp bunaldığım bir dönemde geldi.

Bunun dışında kendi baskı firmam var ve dijital pazarlama işleri de yapıyorum. Bunlara da akşam bakıyorum.

Bir de ek detay vereyim 2 sene kendi işimi yaptım pandemi döneminde tekstile geri dönmek istiyordum fakat şirketler beklentimi karşılamıyordu maaş olarak anlaşamıyorduk. Sonuçta benim de firmam var geliri gideri var ve belirli bir standarta erişiyorsunuz.
Tavsiye üzerine Bir kaç gece internette vakia suresini dinledim okudum anlamına baktım. Ben bunun da etkisi olduğuna inanıyorum normal de böyle şeylere çok itimatım yoktur ama vakia suresi bana çok tavsiye edilmişti tesadüfte diyemeyeceğim inanılmaz bir teklif aldım yani. Hani işler o kadar hızlı bir şekilde ilerledi ve hızlıca yerleştim ki hani emin olmasam babam vs torpille beni bu şirkete yerleştirdi diye düşüneceğim.

Allah herkesin gönlüne göre versin, herkese mutluluklar versin. Vakia süresini ben de öneriyorum derde dara düşenlere borçlarından kurtulmak isteyenlere...