O hesabı da engellemişim, benzer zihniyetler olabilir ama günahını almayalım, varsa kanıtınız multi üyelik şikayet konusu var oraya yazarsanız yetkililer gereğini yaparlar. Değerli bilgi için kendi adıma teşekkür ederim.
---
Balık mevzusu geçmiş, 1998 yılında günümüzün en tepedeki ismine Abd li diplomat ziyarete geldiğinde ne işin var demiş miydi mesela? Daha hiçbir şey olmadığı yıllarda Beyaz Saray da onur konuşu olduğu mu yalan, Aydınlık gazetesinin Abd Erbakan'ın yerine onu hazırlıyor başlığı mı yalan, birilerinin Büyük Ortadoğu Projesi Eşbaşkanlarından biri olduğu mu yalan yoksa Ethem Sancak'ın bizi Abd iktidara getirdi demesi mi yalan mesela?
---
Osmanlıcı, senin tekrar engelini kaldırıp birde alıntılamak ile uğraşamam gerçekten, çok zekiyim diye ortalarda gezmem ama en azından kendi iradem ile etki altında kalmadan ve düşünerek, ülçüp tartıp oy kullanacak zekaya sahibim sen kafanı yorma. Ben Japonya sistemini örnek verdim, Lise mezunu değilse bir vatandaş oy kullanma hakkı olmuyor, bu kadar basit. Siyasette oy vermek bir ülkenin kaderini değiştirir, bir ülkenin kaderini Lise derslerini veremeyecek bireylerin eline bırakmak istemiyor Japonya ve ben kendilerini haklı görüyorum, benzer sistemler bizde de uygulanabilir. Tabi önce fırsat eşitliği olması lazım ki kimse ben okuyamadım bana engel oldular demesinler. Evet Osmanlıcı, benim bilgimi artık sorgulamaya kalkıp alıntılama, kendi işine bak. Seçtiğin kullanıcı adı konusunda bile senden fazla araştırma yaptığıma yemin edebilirim ama ispatlayamam. Şimdi en azından istenmediğini ve saygı duymasını öğrenmelisin, kusura bakma davul bile dengi dengine çalar, arkadaş falan olmak istiyorsan boşuna uğraşma diye söylüyorum, çok seçiciyim üzgünüm. Yani bizden olmaz, anlıyor musun? Alıntılama lütfen bak rica ediyorum.
aynı kişiler demedim yan çarı bu arkadaş ikinci versiyonu o durdu bu başladı