Ekli değil hocam. Hocam olay kısaca şöyle oldu. Şimdi ben ilk başta ödeme yöntemi eklemek için ödemeler kısmına gittim. Ödeme yöntemi olarak banka kartımı ekledim. Ardından onay süreci geldi. İşte Google'un banka hesabıma küçük bir miktar para gönderip bende gönderdiği tutarı Adsense panelinde girip doğrulama işlemi olacaktı. Biliyorsunuzdur yüksek ihtimal zaten... Her neyse işte bana nedense o tutar bir şekilde gelmedi. 2-3 hafta bekledim ama hala Google tarafından herhangi bir ödeme yapılmadı. Sonradan da işte kısıt yedi hesap. Hesabın kısıt yemesiyle alakalı herhangi bir mail vs de gelmedi. Direkt adamlar banladılar. Bana kalırsa işte ödeme tutarını girmediğim için güvenlik açığı vs oluştu ve o yüzden kısıt yedim gibi. Ama banka hesabıma cidden herhangi bir ödeme yapılmadı... Bazen Google'yi anlamak zor ya. Şimdi birde mesela kart falanda ekleyemiyorum. Bu işte ödeme yöntemi olarak eklediğim kartı sildim bir daha ekliyeyim dedim hata verdi. Papara falan ekliyeyim dedim ona da hata verdi. Yani şuan ne yapsam bilmiyorum. Yapabileceğimiz bir şey var mı sizce hocam?
İletişim kısmından iletişime geçmeye çalışın hocam ne desek boş