E ARŞİV PORTAL MÜKELLEFİ iseniz HER HALÜKARDA TEK TEK OLUŞTURMAK ZORUNDASINIZ. Ancak şöyle bir kolaylık iletebilirim. sysmond diye bilinen e arşiv fatura kesme uygulaması var gib ile aynı mantık zaten gib ile entegreli çalışıyor. Bir mali müşavir olarak ben kullanıyorum ve memnunum gib uygulamasına göre büyük kolaylıkları var. Mesela keseceğiniz faturalar aynı kişiye aynı tutarlarda ve aynı açıklamalar olacaksa 450 adet tekrarla diyerek oluşturabilir daha sonra gib ekranına gelerek tek şifre ile bütün faturalarınıza tek seferde onay verebilirsiniz. Belki bilinmiyordur hatırlatmakta fayda var kaç fatura kesersen kes gib ekranından hepsini seçerek tek şifre ile faturalarınıza onay verebilrsiniz. Ayrıca müşteri kaydı yapmanıza açıklama kaydı yapmanıza daha sonraki faturalarınızda bunları seçerek yazdırtmanıza olanak sağlıyor. E fatura mükellef iseniz kullandığınız program yardımınıyla kopyalama mantığı ile 450 adet oluşturulabilir sonra toplu onaya gönderilebilir. e arşiv olarak çözüm bulamazsanız süreklilik söz konusu olacaksa e fatura mükellefi olmanızda ve bu kullanıma uygun bir program kullanmanızda fayda var dostum Ancak excelle yükle kessin gibi bir durum malesef yok