(Uzunca yazıp emek verdim düşüncenizi yazarsanız çok sevinirim)

uzun zamandır aklımda olan bir konu var 1 yıl korku evinde çalışmışlığım ve deneyimim var maliyetidir şu bu hepsini biliyorum çok sevdiğim bir abimin korku evide hala devam ediyor alsancakta gidecek varsa selamımı verirse ufak yardımcı olur daha fazla uzatmadan konuya geleyim

proje ;

Korku evi açmak
maliyet herşey dahil max 45-50bin ₺ neden bukadar uygun derseniz içeri mat siyah boyancak boya al kendin yap düzenli bir şey gerek yok çünkü içeri zaten karanlık 2. el mobilyacıdan en dandik eşyaları al zaten yıkık harabe olmalı para etcek tek şey ses sistemleri kameralar ve yalıtım 45-50 bin ₺ fiyata yani çok güzel bir yer açılır gelir gidere gelelim su faturan zaten yok elektirik sadece kamera ve ses sistemleri olcak 300 falan gelse elektirik kira bir cok korku evinin kirasını biliyorum ortalama 2500-3000 veriyorlar aylık şu bu derken maksimum 4 bin ₺ gider olcak şimdi gelelim gelire kişi bası fiyat 60₺ yapsan ortalama her yerde 60-70-100₺ kişi bası + kamera kaydı 50₺ oyuna zaten 1 kisi gelmeyecegine göre minimum 2 kişi ki bir korku evine gidilcek olsa ekipçe geliyorlar zaten mantıken 4-5 kişi gelmek daha iyi günlük 4-5 kişi olcak şekilde 3 ekip gelse ki deneyimlere ve çalışma süreme bakacak olursak kat kat fazlası oluyor özellikle bayramlarda çocuklar harçlık alıyorlar kapıda kuyruk oluyo 3 ekip 5 kişi olsa 15 kişi eder 60x15 : 900 ₺ 900x30 : 27bin ₺ eder ki fazlasıda olur sizce korku evi acmak mantıklı mı ?