gyurtalan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açılım süreci ile açıkca pkk nın yanında olan bir parti ile birlik olmak aynı şey mi? Daha yeni pkk lı bir Milletvekilinin görüntüleri çıktıda çareyi kaçmakta buldu.
Kılıçdaroğlu'nun emmioğlu için PKK'nın Hamburg sorumlusu deniyor.

PKK'lılar tarafından kaçırılan (!) ve PKK'lılara "iyi çocuklar" diyen CHP'li Hüseyin Aygün'ün de Kılıçdaroğlu'nun akrabası olduğu söyleniyor.

Bugünkü CHP'nin Atatürk'ün, İnönü'nün, Ecevit'in, Baykal'ın CHP'sinden uzak olduğunu birçok CHP'li zaten söylüyor.

Ama bazı CHPlilerin Erdoğan'a karşı öyle bir nefretleri var ki, şu anda eski Ak Parti'lilerin siyasi girişimlerini belki Ak Parti'nin oyları bölünür, Erdoğan gider gibi düşüncelerle pompalamaya çalışıyorlar. HDP ile yapılan ittifaka ses çıkarmamaları yahut geçmişte Ekmeleddin gibi bir adaya oy vermeleri de bu nefretle alakalı. Birçokları Ekmeleddin için Erdoğan'dan ne farkı var derken yine de sırf Erdoğan gitsin, bu adam Erdoğan'a oy veren kesimden de oy alırsa seçilebilir gibi düşüncelerle adaylığına pek karşı çıkamadılar.