Hacı hoca tayfasının büyük kısmı *********** maalesef. Para için yapanlar zaten meslek haline getirmiş.
Hocam bilimde bazı şeylere cevap bulamıyor. Evrenin oluşma ihtimali big bang sonrası 10 üzeri bilmem kaç.
Yani 10 tane savaş uçağının olduğu bir odaya bomba atsan ve sonra bu uçaklar paramparça olsa. Bu parçaları rasgele havadan yere bıraksan 10 uçak ortaya çıakcak. İhtimal böyle düşük.
Kuantum, paralel evren işin içine girince tabi sonsuz ihtimal oluyor ve o zaman mantıklı oluyor evrenin olması. Tabi bu seferde paralel evrenlerin oluşması, big bang öncesi vs. insan merak ediyor. Nasıl oldu diye.
Herkes nasıl mutluysa öyle inansın diyorum. Yeter ki başkasının görüşüne ve inancına saygılı olsun. Karşısındaki insanı kendi inancıyla yargılamasın.
Başka konuda da yazmıştım bur da tekrar yazim , bu tarz hastalara elinize kağıt alın daire çizin cini hapsettim deyip ateşle yakın. Hastada iyileşme gözükebilir. Ya da hocanın dediklerini emir telaki edip yine hasta da iyileşme gözükebilir. Plasebo etkisi var bilimsel olarak hoca bu görevi de yerine getirebilir yine gözle görülür iyileşmeler olabilir. Muska verince iyileşeceğini düşünürse yine iyileşmeler olabilir fakat..
Bilime göre cinler yoktur. Kuranda geçen elektromanyetik bir dalga şeklinde de değil insani özellikler çok fazla. Ben kendime göre peygamberlerin bile oturup yazmadığı kendisinden sonraki insanların yazdıklarını referans almıyorum. insanlar inansın istediği gibi ama kimseye para kaptırmasın .
Bir de ek yapim. Definecilerden görenler var cinleri. Onlarda tamamen kazdıkları yerlerden çıkan gazlar ve korku yüzünden.