Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef en büyük yalan da bu manevi tayfa malesef tamamen yalan dolan ben de senin gibi eskiden tamamen aynı düşünüyordum ama sana bilgi olarak tekrar tekrar söyliyeyim bu manevi tayfa tamamen aldatmaca. Bu bilgileri veren hocaların kendileri şirofren ama öyle bir anlatıyorlarki onların böyle olduğunu anlamıyorsun sende inanıyorsun. Bir kısmıda kendinde keramet varmış gibi milletten üstün olmaya çalışma vs. Farklı suretlere büründüğü doğru ne hayal edersen onun suretinde bir şey görebilirsin. Bilim gelişmeye devam ediyor 50 sene sonra 100 sene sonra belki bu hastalıkların tam nedeni ortaya çıkacak. Belki yediklerimizden belki dış etmenlerden belki genedik. Bilimden ayrılmayın..
Hacı hoca tayfasının büyük kısmı *********** maalesef. Para için yapanlar zaten meslek haline getirmiş.
Hocam bilimde bazı şeylere cevap bulamıyor. Evrenin oluşma ihtimali big bang sonrası 10 üzeri bilmem kaç.
Yani 10 tane savaş uçağının olduğu bir odaya bomba atsan ve sonra bu uçaklar paramparça olsa. Bu parçaları rasgele havadan yere bıraksan 10 uçak ortaya çıakcak. İhtimal böyle düşük.
Kuantum, paralel evren işin içine girince tabi sonsuz ihtimal oluyor ve o zaman mantıklı oluyor evrenin olması. Tabi bu seferde paralel evrenlerin oluşması, big bang öncesi vs. insan merak ediyor. Nasıl oldu diye.
Herkes nasıl mutluysa öyle inansın diyorum. Yeter ki başkasının görüşüne ve inancına saygılı olsun. Karşısındaki insanı kendi inancıyla yargılamasın.