trk2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de geleceğe umutla bakmak istiyorum ama gerçekten olmuyor, daha aday çıkartma konusunda bile birbirine giren muhalif partilerin iktidara geldiğini düşünün artık birbirlerinin kafasına kitap mı atarlar yoksa vazo mu bilemiyorum ama bir gecede doların euronun eskiden olduğu gibi 1000 tl olacağını az çok görüyorum.

Yahu neden ak parti içinde en ufak anlaşmazlık yaşanmazsan muhalifler daha aday adayında birbirine girer yoksa ak partinin başarısının sırrı tam olarak bu mu? Şu an muhalif partilerden Cumhurbaşkanı adayı olmak istemeyen yok hatta demirtaş bile ben de aday olabilirim belki demiş, vay ki ne vay.

Birisi teknik olarak açıklasın da içimize su serpilsin biraz, tabii varsa bu sorunun bir açıklaması.
AKP'de kimse kavga edemez tek adam var ve aday o. Diğerlerinin kavga etme sebebi seçimi kesinlikle kazanmak istemeleri. Akp düşsün aynı gün dolar 1 tl aşağı çekilir. Yeni gelen partiler hevesli olur icraatları fazla olur.