Site adresi: Site adresi sadece yuzyuze verilecektir.
Sitenin aylık getirisi: Aylik 90.000 - 100.000 TL
Sitenin açılış tarihi: 14.08.2020
DA / PA Değerleri: PA : 48 - DA : 59
Kategori, sitenin içeriği nedir: Tool
Günlük hit sayısı: 20.000 - 30.000 bandinda
Ziyaretçi kaynağı: %99 Google
Domainin Yaşı: 2
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Dedicated server devredilecek
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Site 2 yil once acildi, daha once satis ortakligi reklamlari vardi. Satmaya karar verince adsense aldim. Adsense 23 martta basladi calismaya. Sitenin 2 yillik tum istatistigi mevcuttur, alici ile hepsi paylasilacaktir. Sitenin DA - PA degerleri cakma degildir. Aylarca ugrasilarak organik olarak bu sayilara cikarildi. Alici zaten yapilan backlink calismalarindan tek tek kontrol edecektir. Sitede hersey legal ve bugune kadar yapilan tum backlink calismalari temiz calismalardir. 1 tane bile hacklink - footer link vs yoktur. Site anahtar kelimelerinde 7 ulkede ilk sayfadadir. Site icine icerik makale vs girmenize gerek yok, site single page sayilir. Yabanci dil bilmenize gerek yok. Cevap verilmesi gereken ticket vs hic birsey yok. Tamamen pasif gelir bir sitedir. Aydan aya gidip adsense hakedisinizi cekeceksiniz. Bunun disinda birsey yapmaniza gerek yok. 1 yil boyunca ucretsiz seo destegi verilmeye devam edilecektir. Zaten 1 yilda parasini cikarmis olacaksiniz. Sonrasinda benimle calismaya devam etmek isterseniz aylik bir rakamda anlasip devam edebiliriz. Site Almanyadan bir pre-paid dedicated server uzerinde bariniyor aylik odemesi 55 euro. Site ile birlikte devredilecektir. Aylik odemeye devam edebilirsiniz. Bunun haricinde gider olarak fiziksel firewall aldik. Yillik odedik parasini, ocaga kadar devam ediyor. Ocak ayinda 2000 euro odeme yapilmasi gerekiyor. FW almazsaniz siteyi ayakta tutamazsiniz. Cok yogun saldiri aliyor. Adsense hesabi site icin sifir acildi, site ile birlikte devredilecek. Ister isim soy isim iban degistirip devam edin, isterseniz kendi adsense inizi baglayin size kalmis. Hemen hemen ayni kazanclara sahip 1 sitemiz daha var, farkli bir sektor oda ayni sekilde ilgi gerektirmez. Yuzyuze gorustugumuzde karar verip alirsiniz hangisini isterseniz. Ben suanda moskovadayim, ister buraya gelirsiniz misafir ederim. Gelemem derseniz ofisimiz izmirde, orada alim satim yapilabilir.

Fiyat olarak 1,5m TL gibi bir rakam var aklimda, yuzyuze pazarlik yapilabilir, sunnettir. Site adresi ve sektor harici sormak istediklerinizi pm veya whatsapp uzerinden sorabilirsiniz.

Moz degerleri orjinaldir, kesinlikle cakma google linkleri ile yukseltilmemistir. Alim satim esnasinda istediginiz gibi inceleyebilirsiniz.

Gunluk kazanci 3-4k civari geziyor. Hafta sonlari 2,5k ya dusuyor genelde.

Trafik aldigi ulkeler bu sekilde. Genelde Tier - 1 ulkelere calisma yapildi. Bu yuzden kazanci yuksek.

Forum disi iletisim whatsapp : 0537 475 82 37