Gerçek alıcıysanız aracı özel expertiz merkezi yerine Mercedes servisinin kendi resmi expertiz bölümüme götürün. İlanda belirtilen şeylerin dışında extra birşey çıkarsa expertize ödeme yapmayacağınızı galericiye belirtin.. Mercedes in kendi servis expertizi profesyonel ama fiyatı çok pahallı, bundan sebep ilanda belirtilmeyen olası ekstra darbe,hasar, problemlerde ödeme yapmayın.
2015 cla dizel amg si var çok sert araba konfor aramayın
Bu segment araçlar mutlaka yetkili servise götürülüp gösterilmeli Adan Zye. Buradan yapılan yorumun hiç bir anlamı olmaz. Ağır bakımları yetkili servistemi yapılmış mesela bunu kontrol ettirin servisten. Bazı araçlarda kaporta sağlam oluyor mesela sel hasarı vs olabiliyor, esenyurta tarcanlar açılmış ben araç alırken oraya gitmiştim çok tatmin edici şekilde aracı inceliyorlar öneririm. Farın ufak miktarda su aldığına kadar belirttiler.
Hocam Mercedes Benz S class kullanıcısı olarak km düşürmeler bu araçlara iyi para bırakıyor araç sahibine. Bu sorundan kurtulmak için:
Bunun için yapmanız gereken şey basit:
1-Aracın servis kayıtlarına muhakkak bakın. Mesela araç hangi KM servis aralıklarında servise girmiş
2- Muhakkak yetkili serviste şanzumandaki çipten gerçek km sine baktırın.. Normal km silinse bile şansumandaki çipte gerçek km si çıkar. Ordan silemiyorlar.
3- İstoçta ki servislerde değil de biraz o muhitin dışındaki OTO RAPOR gibi bu işi gerçekten yapan firmaları tercih edin. İstoçtaki oto galerici ve ekspertizler zaten kanki

Para kolay kazanılmıyor. Eğer vaktiniz varsa TARCANLAR EKSPERTİZ DE kendiniz de aynı gün veya 1 gün sonra expertiz yaptırınız. Bunu da satın almadan önce İLAN SAHİBİNE MESAJ olarak atın. Kendim de 1 - 2 gün sonra DETAYLI yapptıracagım. Çıkacak sonucu kabul ediyor musunuz diye YAZILI bir kanıtınız olsun. En azından aksi durumda ben zaten bu durumu ve çıkacak sonucu önceden uyarmıştım dersin..
Mercedeste konfor ve DOLULUK arayan S Class veya YENİ EQS tercih edebilir...
deme öyle be C63 iş yapmaz mı?
İstanbul taraflarındaysanız TARCANLAR oto ekspertiz'e gidin, youtube kanalları var işlerinde çok iyi görünüyorlar
Ana şubeleri Kocaelinde olması lazım
cla yı gerek şöfor konforundan gerek yolcu konforundan hiç tavsiye etmem 2-3 yıl önce deneyimleme fırsatım olmuştu.
Değerli forum üyeleri güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Hep Mercedes alma planları yapıyordum fakat sizin yorumlarınız ve araştırmalarıma bakılırsa benim bütçeme göre daha doğru seçim BMW 3 serisi gibi gözüküyor.
450-500 bin arası BMW 3 serisi almak sizce mantıklı mı ? Üst sınıf araç istiyorum. Bu fiyatlara yeni model Renault vb. marka alabilirim fakat benim tercihim bu tarz markalardadır. Size zahmet bi yorumlar mısınız ?
Şuan önümde yüzlerce ilan açık her hangi birisinden link atıyorum :
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...89042866/detay