tihacuM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef devir o kadar kötü ki, iş yeri açıyorsun adam geliyor uğraşıyor, site açıyorsun geliyor uğraşıyor, instagram hesabı açıyorsun uğraşıyor, gidip bir firmada işçi olarak çalışıyorsun, müdür yalakaları uğraşıyor. 26 yaşındayım bir gün olsun birinin başarısını veya girişimini görüp kıskanmadım, kötülüğünü düşünmedim, hatta sevindim. İnsanlar ne anlıyor bu tarz şeylerden aklımda, mantığımda yetmiyor. İşin ne olursa olsun, rakibin olacak ki, hep daha iyisini yapasın, yoksa hep yerinde sayarsın. Ama insanlar her sektörde rakibine son derece öfkeyle bakıyor, ilginç.
Allah yardımcınız olsun hocam.
Dediğiniz o kadar doğru ki hocam ama asıl mesele şu. Biz başka bir yer ortaktık ve onlarla payımızı alarak anlaşmalı şekilde ayrıldık. Artık sadece kendimizin olsun istedik. İlk açtığımız iş yerinde kimse bu kadar detaylı şekilde inceleme yapmamıştı şimdi burayı açtığımızda bu şekilde detaylı ve uğraştırıcı olması insanı sinir ediyor.

Oradan ayrıldığımız yerin şikayet ettiğini düşünmüyoruz çünkü sözleşme yaparak ayrıldık ve hala muhabbetimiz devam ediyor.