14 şubat 2022 tarihinde bir fizik tedavi merkezi açtık. Ruhsat aşaması ağır işlediği için açtık daha sonrasında izin geleceği için iş yerinde çalışma gerçekleştirdik daha sonrasında rakip bir iş yeri tarafından şikayet edildik ve kapatıldık. Ruhsat çıktıktan sonra tekrar açıldık ve faaliyeti sürdürdük. Buraya kadar haklı olan onlar bundan sonra olay başlıyor. Ruhsat çıktı, izin verildi, para cezası verildi faaliyete devam edebilirisiniz dendi ve bizde çalışmayı başlattık. İş yerinin tekrar açılmasından birkaç gün sonra birinin bizim iş yerinin fotoğrafını çektiğini gördüm ve nereyi çekiyorsunuz dediğimde ise yukarıda kiralık daire var oranın numarasını çekiyorum diye cevap verildi. Onlar gittikten sonra karşıya geçtim baktım yukarıda kiralık daire falan yok yalanı basmışlar yani. 30 dakika önce polis geldi şimdi tekrar ruhsat, diploma ve tedavi görenlerin tc kimlik bilgileri ve isim soyisim telefonlarını istiyor. Burada amaç nedir ? Herhangi bir problem olsa ruhsat çıkmaz ve il sağlık tarafından faaliyete başlayabilirsiniz diye dönüş olmazdı. Bizi şikayet ettiğimiz firma yasal olmayan tedavi yöntemleri yapmakta ( hacamat-sülük ) ve instagram üzerinden yanıltıcı bilgiler paylaşmakta. Cimere 1 ay önce bu durumu bildirdim ve şikayetim il sağlığa yönlendirildi. 30 gün geçmesine rağmen il sağlık tarafından herhangi bir cevap verilmedi. Ekran görüntülerini aldım hacamat ve sülük yaptıklarına daire bunlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda mı bulunmalıyım ?

Rakip yerin il sağlıkta büyük bir tanıdığı olduğunu düşünmekteyim. Yoksa başka bir mantıklı açıklaması yok. Sadece bizimle uğraşılıyor.