digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ülkede müslümanların oranı %90
%90 ın içinde ciddi bir alevi nüfusu var.
ve sizler 5 vakit kılanlar %35 diyorsunuz.

siz dileklerinizi bilgi diye yutturmaya kalkıyorsunuz.
mütedeyyin kesimin teknoloji kullanması ile artan arama oranlarını namaz kılanların artmadına bağlamak istiyorsunuz.

bir fikir üretirken gerçek ve tutarlı bilgileri tarafsız yorumlamayanlar doğru bilgi üretemezler.
siz temenninizi ispat etmeye çalışıyorsunuz.
bir bayram namazı ile bir sabah namazını karşılaştırdığınızda tüm müslümanların 5 vakit kılanlara oranı ile ilgili bir fikre sahip olabilirsiniz.

Bir çok anket var. Bu anketlerin çoğu %25-35 aralığında.. Temenni, tahmini veya sallama değil. Orjinal tek tek sorulmuş veriler.. Bir çok anket firması yanlı olsa da ortalamaları az çok bilgi veriyor. Maalesef üzülerek söylüyorum toplum uyanmaya başladı. İnşaAllah çığ gibi artarak devam eder.

Camilerdeki vakit namazlarına bakarak kimse kılmıyor denemez. Cumalar full oluyor ve büyük çoğunluk vakit namazlarında evini tercih ediyor denebilir.