Hocam ben bu konulara bilimsel yaklaşıyorum. Fikrinize saygı duyarım fakat muska vb. batıl şeylere inancım yok. Açıkçası yukarıda belirtiğim gibi bu tarz durumlar olsa art niyetli kişiler devletler hükümetler yıkar dünyanın dengesini bile değiştirir. Böyle büyük bir gücün varlığını kullanmazlar mı? Muska cin'i ve şeytani varlıkları kişilerin hayatlarını olumsuz etkilemek için kullanılıyor var sayalım. Bu denli bir güç Atom Bombasından daha tehlikeli olur. Bunu neden sadece mahalle kavgalarında insanlar bir birlerinin hayatını olumsuz etkilemek için kullansın

Benim fikrimce nesilden nesille aktarılmış ticaret yöntemi
Hocam, tılsım olayı vardır. Biraz araştırma yaparak gerçek olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Şimdi ben burada size bir çok örnek ve anlatım yapabilirim ancak, konu uzaaaar gider. Bence bu gibi konuları detaylıca araştırmanız daha sağlıklı olacaktır. Muska olayı öyle bildiğiniz gibi yazılıp hayata geçirilebilen bir şey değildir. Bunları tamamlamak için sizin yapacağınız şeyler oluyor. Yoksa keza sizin dediğiniz gibi herşey yapılabilirdi. İşin kısacası derin olayı çok fazla. İnternette biraz araştırma yaparak sorgulayabilirsiniz.