MadLuck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazı felaket tellalları hiç bir tane iyi yönünü söylememişler komple kötüleyip çöpe atmışlar mining işini
1,5 sene önce ben girerken de sakın girme mining bitecek dediler en fazla batarız diyip girdim. keşke daha da erken girseymişim kripto paralar gerçekten hayatıma dokundu.
imkanınız varsa mutlaka girin derim. herkes madencilik bitecek diyor da bitecek olan sadece ethereum madenciliği. diğer kripto paraların madenciliği devam ediyor. şuan için en karlısı eth olduğundan çoğunluk eth kazıyor ve o bitince herşey bitecekmiş gibi bir algı var. halbuki etc, rvn, ton gibi farklı coinler kazan birsürü tanıdığım var ve hepsi de parasını kazanıyor birikimini yapıyor. benim düşüncem aslında kazdığın eth leri biriktirmek. yani her ay eth leri bozdurup elektrik faturasını ödeyip kalanı da harcayım dersen pek de yatırım olmaz. çünkü eth madenciliği bittiğinde yani arzı sınırlanmış olduğunda fiyatta ciddi bir yükseliş olması gerekir mantıken. neyse çok uzun ettim ekran kartı ve rig kurulumu konusunda ne zaman ihtiyaç olursa yardımcı olurum

Hocam şuan hangi kartlar ile kazım yapıyorsunuz ve hangi kartları önerirsiniz?