Arkadaşlar büyü zaten insanı herşeyiyle ele geçirtmek değildir, sizin düşüncelerinize etki eder, içinizin sıkılmasına, işinizin gücünüzün rast gitmemesine, kısmetsiz olmanıza, içinize kapanmanıza, durduk yere ağlamanıza, biryerde kuran okununca hemen kapatmak isteyip içinizin daralmasına bunun gibi bir çok yol ile kendinize kötü hissiyatlar yaşatır. büyünün yapılış şekline göre sizi sevdiğiniz kızdan, eşinizden ayırabilir hissiyatınızı, sevginizi yok edebilir büyüler ile. bunu yapanda yaptıranında kaçacak yeri yok islamda . büyü ve nazar vardır. kuran ayetlerinde de vardır. Misal veriyorum bir ailenin çocuk olması tıbbi yolda herşey normal olup bir türlü çocugunun olmamasının başlıca sebeplerinden biride ümmü sıbyan cinlerinden gelir ve tıbben inanılmadığı ve araştırılmadığı için dolayısıyla önlemi alınmadığı için ömür boyu çocugu olmayan yüzbinlerce insanımız var. halbuki duasını devamlı takmak bu cinlerden korur. Çünkü büyü, cin deyilince korkuyoruz cünkü görünmeyen varlıklar olduğu için kendimizi savunamıyoruz hissiyatını kabul ediyoruz. Halbuki imanını yaşayan insanlara büyü tutmaz çünkü namazlı, kuranlı(devamlı okuyan) insanlar ruhen doygunluğa ulaştığı için tesir etmezler allahın izniyle. Cinler ateşten yaratılmıştır ve görünmezler, insanlar topraktan. geçmişe hızlıca gidip bilgi getirebilirler insanlarda, cinci insanlarsa bunu para karşılığı kullanır. falcıların da coğunun cinleri vardır o şekilde size gecmisten hzlıca bilgi verirler.

Zariyat suresinde Allah(c.c) derki;
Ben cinleri ve insanları, başka değil, sırf bana kulluk etsinler diye yarattım...

dolayısıyla cinler varlığı kuranda sabittir. cinlerin varlığını kabul etmemek kurana inanmamak demektir buda imanın 5 şartından birine karşı gelir "kurana iman(inanmak)" bu konuda dikkat edelim. imanımızdan olmayalım.

Çevremde cinleri olan abimiz vardı bu işlerle cok haşır neşir oldu öldü. Eşimle evimizdeyken kapıda gizli muska bulduk o dönem evliliğimiz çok kötü gitti, beykozda para ile bakmayan gerçek bir hocaya gittik yardımcı oldu düzeldi o günden sonra. Büyüler ;doğru yolda olmayan iman etmeyen cinleri kullanarak, arkadaş olarak onlardan faydalanan insanlar ile yapılır. En çok bilinen domuz yağı kullanılır en hızlı etki edende budur cünkü domuz pis hayvandır kendi dışkısını yediği için dinimizce yenmeside yasaklanmıştır.

Büyüden allaha sığınmak gerekir. İman etmek, namaz kılmak gerekir. Yoksa büyü iman zayıflığından sizi daha hızlı ve daha derin etkiler büyünün etkilernden daha cok etkilenirsiniz. allah büyüyü yaptıram ve yapan insanlarla karşılaştırmasın.

cinler hakkında net bilgi vereyim bilmeyen arkadaşlara;
- müslüman ve kafir cinler vardır, kafir cinler insanlara musallat olur.
- cinler erkeklerden korkarlar evde cin varsa erkek girince eve kaçıp giderler.
- cinler korkulacak varlıklar değildir sadece görünmediği için psikolojik olarak korkarız. sizi zayıf görürlerse musallat olabilirler.
- cinlerin erkeği dişisi vardır. kendi aralarında çoğalırlar. insan kılığına girebilirler sizinle rüyada veya başka insan kılığında sizinle ilişkiye girebilirler.
- Eski büyükler bilir bayanların duşta fazla kalması önerilmez çünkü cinler çıplak bedene sahip bayanlara aşık olabilir olan birşeydir ve öyle bir durum olursa bayanın kısmeti kapanabilir kimseyle beraber olmaması için kısmetinizi kapatabilir ve haberiniz olmaz. erkekler içinde bu böyledir dişi cinler size aşık olabilir rüyada (tanımadığınız birileriyle) cinsellik yaşayabilirsiniz o yüzden çıplak yatılmaması tavsiye edilir. aynı şekilde erkeğede dişi bir cin aşık olabilir kısmeti kapanabilir ve cin onu karşı cinsten kıskanır ve kısmetini kapar.
- kuran okunan eve veya kuran sesi olan namaz kılınan evde pek bulunamazlar, giremezler.

-verdiğim bilgilerin hepsi gerçektir ve doğrudur bizzat kendi tarafımdan ve aile bağlarında olup yaşayıp gözlemlediğimiz, araştırarak, kurandan okuyup öğrendiğimiz bilgilerdir inanıp inanmamak size bağlıdır. ben bilgi sahibi olun diye yazdım.