Hocam ben inaniyorum bizim aileye biri yaptı zamanında herşkötü gitti neredeyse ev ve bahçeler elimizden gidicek duruma geldik ondan sonra bir sağlam hocaya gittik o hoca dedi şuralara bakın sonra baktık bulduk hocam çoğu arapça olarak kağıtlar çıktı biri siyah deriyle yazılmıştı onu da direk verdik yaktı birşeyler yaptı adam sonra biz de bir yemek verdik allaha şükür şimdi herşeyimiz yolunda gidiyor böyle şeylere inanın bence hocam başınıza gelse çok sorunlar oluyor mesela yıldız name var araştırın bi kimlerde var detaylı öğrenin tavsiyem budur 🙏
Hocam ben bu konulara bilimsel yaklaşıyorum. Fikrinize saygı duyarım fakat muska vb. batıl şeylere inancım yok. Açıkçası yukarıda belirtiğim gibi bu tarz durumlar olsa art niyetli kişiler devletler hükümetler yıkar dünyanın dengesini bile değiştirir. Böyle büyük bir gücün varlığını kullanmazlar mı? Muska cin'i ve şeytani varlıkları kişilerin hayatlarını olumsuz etkilemek için kullanılıyor var sayalım. Bu denli bir güç Atom Bombasından daha tehlikeli olur. Bunu neden sadece mahalle kavgalarında insanlar bir birlerinin hayatını olumsuz etkilemek için kullansın

Benim fikrimce nesilden nesille aktarılmış ticaret yöntemi