Soviet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android i kötüleyenler iPhone de farklı olarak ne yapıyor acaba 😂 en son android kullananlar 7-8 yıl önceki haliyle hatırlıyor galiba
Yıllardır iPhone 6 + Note 4 çift telefon kullanan biriyim. iPhone cihazımı 6 aydır ekranı kırık kullanıyordum ve en son tamamen bozuldu bende bütçem buna yettiği için Android 12 bir cihaz aldım, henüz 1 ay bile olmadı. Elimde ki Android 6 yüklü Note 4 ile yeni aldığım Android 12 cihaz arasında daha iyi donanım dışında pek bir fark yok.. Android 12 cihaz ile yapıpta Android 6 cihaz ile yapamadığım çok sınırlı sayıda işlem vardır oda artık bazı şeylerin sürümü uymuyor. Bunu iPhone çok iyi özellikler çıkarttı falan diye söylemiyorum. 7-8 yıl içerisinde Android uçmuş kaçmış gibi bir cümle kurmuşsunuz, elimde bulunan ve aralarında 6 tam sürüm farkı bulunan 2 Android cihazda genel kullanımda aynı kullanıcı deneyimini alıyorum. Android 12 cihaz tabiki daha iyi ama daha iyi pil, 8GB Ram, SD 6xx ve 256GB depolama olduğu için daha iyi, 6-7k para vermiş olmama rağmen pek parasını hak ediyor hissiyatı vermedi bana yeni aldığım cihaz.