Eğer sisteme hakim olursan WooCommerce stabil çalışan bir sistemdir. Bizde kendi web sitemizi Trendyol benzeri bir sistemle inşa ettik şuan satışa açmaya hazırlanıyoruz. Sitemizi MartFury teması ile en ince detayına kadar dizayn ettik. Çoklu satış modülü dahil sistem sistemler stabil durumda. WooCommerce kullanamam bana zor gelir dersen PHP tabanlı kodlanmış e-ticaret sistemleri mevcut.
- Hosting önerisi gördüğün her host paketi olmaz veya örneğin aylık 16₺ e-ticaret host diyenlerden uzak dur bu ilk tavsiyem olacaktır. Denendi sistem çöktü tüm emeklerimiz çöp oldu.
- WHM + Cpanel verenlerin lisanslarını mutlaka kontrol et W@rez Cpanel kullanan firmalarda büyük güvenlik açıkları mevcut emeklerin çöp olmasın
- Siten mutlaka tüm içerik sayfalarını en ince detayına göre müşteri gözüyle tasarla (TeknoSA Müşteri Hizmetlerinde İade/Değişim/Şüpheli İşlem 'de çalıştım prosedüre göre yaptım siteyi)
- İletişim / Kargo Takip / İade & Değişim / Yardım Sayfaları / Satıcı & Mağaza Kayıt gibi sayfaları detaylandır açık bırakma
- Kampanya görsellerini hazır kalıp yerine kendin dizayn et faydalı olacaktır.
- Piyasada güvenilir bir pos firması ile altyapını güçlendir ödemeleri onunla al
- Bir kargo firması ile anlaşma yap kodlar anlık sisteme yansıması daha iyi olacaktır
- R10 üzerinde işinin ehli dürüst satıcılar ile anlaşarak mal tedarik konusunda destek alabilirsin
Yardım istersen her konuda yardımcı olmaya çalışırım bilgim dahilinde.
Şimdiden hayırlı satışlar bol kazançlar
Şahsi Hosting Önerim :
@narin;
www.narin.net.tr
Şahsi Tema Önerim : MartFury , Armania , MyMedi , Electro , Elinor