Merhaba hocam, buraya yazan bilir kişiler yine olacaktır ben kendi tecrübelerimi paylaşayım.
Woocommerce yönetecekseniz öncelikle wordpressi yalayıp yutmuş olmanızı öneriyorum. Çünkü woocommerce diğer ücretli veya ücretsiz e-ticaret CMS lerine karşı bir eklentidir. Bu sebeple bir e-ticarette ihtiyaç duyduğunuz her konuyu kendiniz yapmanız gerekiyor. Seo gibi bir kaygınız olmadığını belirtmişsiniz ancak şunu söylemeliyim ki her web sitesi hızlı açılmak zorundadır ve bu site bir e-ticaret sitesi ise bu elzemdir. Örnek veriyorum shopify gibi bir cms kullandığınızı varsayalım. ürünleri yüklediğinizde bütün optimizasyonları kendi yapmaktadır. Wordpress kullanıyor iseniz en basitinden resimlerin ölçülerini otomatik düzenleyip ve şart olmasa da yük azaltmak adına webp formatına çevrilmesini kendiniz yapmanız gerekiyor veya bir eklenti kurmanız gerekiyor. Günün sonunda bir eklenti kuracak olursanız da bu eklenti size ücretsiz olarak belli bir kredi veriyor o kredi kadar resimlerinizi optimize edebiliyorsunuz ve siz ekstra ihtiyaç duyduğunuzda ekstra ödemelere girmeniz gerekiyor. Wordpress'de çok fazla süpriz faktörü var. Günün sonunda ihtiyaçlarınızı karşılayım derken shopify dan fazla para öder halde bulabilirsiniz kendinizi.
Eğer hakim değilseniz hangi CMS olursa olsun ücretli bir CMS'e geçiş yapın. Yapın ki teknik konuları parasını verip çözebileceğiniz bir muhattabınız olsun. Böylelikle siz satışa odaklanabilirsiniz. Aksi taktirde kendinizi satış yapmaktan uzak teknik problemlerle uğraşıyor halde bulursunuz. Araştırmanızı iyi yapın