makale degil de webtasarim konusunda is yukumu hafifletmek icin forumdan birkac arkadasla calisma firsati buldum. 2 kisi haric digerleri binbir mazeret, kesinlikle carsamba teslim ederip deyip de obur carsambaya bile cevap vermemesi... Insan boylece kendi kalitesini gosteriyor, bir daha onlarla calismayi biraktim. Daha az is almaya basladim, kendi isimi kendim yapmaya basladim....

Hele baska biri 15 post tasarimi icin tam 1 ay once anlastim ve ayni gun odemenin tamamini gonderdim... Soyle profesyonel boyle profesyonel tasarimlar diye pazarlamisti konusunda ama aradan nerdeyse 20 gun gectikten sonra birkac post tasarimi gonderdi. Profesyonellikten uzak, freepikten iki hazir grafigi alip ust uste koyup, ustune de bir cumle yazip bana al post tasarimi diye itelemeye kalkti... Bu sacmaligi acik acik yuzune soyledim, boyle isi teslim almayacagimi soyledim. Tamam hocam, ben sifirdan tekrar yapayim, daha guzellerini yapacagim, begenecegini %100 garanti ederim, en kisa surede gonderecegim dedi... Aradan 10 gun gecti ve o "en kisa sure" gelmedi bir turlu...

Insanlarin boylesi de hep bize denk gelmiyor, sanki cogunluk bu hamurdadir gibime geliyor!!