Selam Aleyküm ben youtubede içerik üretiyorum genellikle gündem haberler daha çok tutuyor şimdi bir video hazırlayacağım öncesinde konuşmam gerekenleri ortaya çıkardım ve sizce nasıl ?

Merhabalar.

Premier ligin Otuz ikinci haftasında Everton ile Manchester United karşı karşıya geldi. Adada oynanan son beş maçta
sadece bir galibiyet elde edebilen Manchester United'da Cristiano Ronaldo'nun maç sonu
yaptığı hamle ortalığın karışmasına neden oldu.

Portekizli süper yıldız Everton taraftarının telefonunu kırdı.
Everton Premier Lig'in otuz ikinci haftasında Manchester United konuk etti. Kritik müsabaka ev sahibinin bir
sıfırlık üstünlüğüyle tamamlandı. Maçının ardından stadyumda ortalık karıştı. Cristiano Ronaldo rakip taraftarın telefonunu kırdı.

Alman teknik adam ralf rayning yönetimindeki premier lig devinde kötü gidişat devam ediyor. Everton deplasmanında
da Manter United puan kaybetti. Manchester temsilcisi premier ligde
oynadığı son beş mücadelede rakiplerine sadece bir kez üstünlük kurabildi.
İngiltere'de bir kanal yorumculuk yapan Manchester United eski yıldızı royn roni Cristiano Ronaldo hakkında şok bir suçlamada
bulunmuştu.

Manchester United canlandırmak için genç ve başarıyı aç oyuncular lazım. Bu Christiano Ronaldo değil
diye konuşan Manchester United efsanesine Cristiano Ronaldo da sert çıkmıştı.
manchester United' sezon başında geri dönen ve iki yıllık sözleşmeye imza atan Portekiz'de bu sezon toplamda
otuz dört maçta oynadı.

Cristiano Ronaldo bu süreçte rakip verileri on sekiz kez havalandırdı. Portekizli
oyuncu takım arkadaşlarına ise üç asist yaptı. Cristiano Ronaldo'nun Everton maçı sonrasındaki görüntüsüyse dikkat çekti.
Portekizli yıldızın bacağındaki kanama sosyal medyada gündem olmuştu.

Everton maçının ardından soyunma
odasına giden Ronaldo'yla Everson taraftarları arasında gerilim yaşandı. Portekizli yıldız
Reverton taraftarının elinde bulunan telefonu vurarak yere düşürdü.

Taraftarın cep telefonunun kırıldığı iddia edildi.
İngiliz basınında yer alan haberlere göre ise Cristiano Ronaldo yaptığı hareketten dolayı pişman oldu.
Portekizli oyuncu Everton taraftarını bir sonraki maça davet etti.

Yaşanan durumdan dolayı özür dilemeyi ihmal etmeyen Ronaldo iddialara göre bu saldırı sırasında tribünde yer alan
Bi ravertır taraftarının cep telefonunu parçaladı. Otuz yedi yaşındaki oyuncu Instagram hesabından yaptığı açıklamada bu davranışından
dolayı özür dilerken, söz konusu taraftarı bir Manchester United maçına davet etti.

Portekizli futbolcu karşı karşıya kaldığımız böyle zamanlarda duygularla başa çıkmak asla kolay değil. Beni de her zaman saygılı.
Ve güzel oyunu seven tüm gençlere örnek olmalıyız. Sınır patlamam için
özür dilerim ve mümkünse bu taraftarı adil oyun ve sportmenliğin
bir işareti olarak Old Rocfford'da maç izlemeye davet ediyorum ifadelerini kullandı.

Telefon yarıştıktan sonra diğer taraftarlar olay sonrası Ronaldo'yla dalga geçti.
bir kişinin Ronaldo'yu bir çocuğa saldırmakla suçladığı gönderi sosyal medyada viral oldu.
Bunu söylediğime inanamıyorum ama Ronaldo, Jack'in telefonu elinde parçaladı.

Profesyonel bir futbolcunun bir çocuğa böyle saldırmasına şaşırdım. Futbolcular Haydut.
O da bir baba. Çocuğuna böyle yapılsa ne hisseder diye yazdı.
Taraftarlar Cumartesi günkü olaydan sonra ne oluyor? Savunmak için hızlı davrandılar.

Bazıları otuz yedi yaşındaki futbolcunun elindekinin telefon olmadığını
ve tekmelerini tuttuğunu söyledi. Ancak Ronaldo'nun tek meliklerin çorabın içinde olduğu görülüyor.
Everton mağlubiyetiyle birlikte elli bir puanla yedinci sırada kalan Manchester United ilk dörtte yer alıp Şampiyonlar Ligine gitme hayalerini
zora soktu.

Önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilmek için ligi ilk dört içerisinde bitirmesi gereken ancak dördüncü
sıradaki Tottenham'ın altı puan gerisinde yer alan Manchester United'a son yedi maçta sadece bir kez kazanabildi.
Önümüzdeki hafta norveç ile karşılacak olan Ronaldo
sonrasında ise şampiyonluk adayı Liverpool'a konuk olacak.

Gündemdeki gelişmeler için ve video beğenmeyi Abone olmayı
lütfen unutmayın. Bir sonraki videomuzda görüşünceye kadar kendinize iyi bakın. Hoşça kalın.