Herkese çok teşekkür ederim. Sagolun varolun. İyiki varsınız.

Sabah yaptırdığım testim NEGATİF ÇIKTI... Derin bi nefes aldım. Ama faranjit teşhisim doğru çıktı.
Bu korku bana yetti.. En kısa sürede sağlıgıma kavuşunca aşılarımı olacagım. Tedbir kuldan takdir Allah'tan

Engin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
duzsim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Streslik ne durum var ki hocam ? , artık normalleşti bu durum.
Çevremde aşı olan kimse de ciddi bir rahatsızlık görmedim.
Geçmiş olsun
mertinko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Kocaeli'ye geldiniz niye haber vermediniz ağırlardım. Bu arada çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
mertinko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kocaeli'de genel olarak bir grip havası dönüyor. Sanırım bu sizi de bulmuş geçmiş olsun. Başım gözüm üstüne istediğiniz yemek olsun dert değil. En kral yerde ağırlarım hiç problem değil. Hesaplar benden
AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tahsin hocam. Çok geçmiş olsun. Merak etmeyin, canınızı sıkmayın. Her şey yolunda.. Acil şifalar dilerim.
Turkonet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz
YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, bende üşüdüğümde korona olmuştum
AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ha! Dipnot geçeyim.. Hocam ben 5 kere Covid-19 oldum, bilginize. Hiç birinde her hangi bir şey hissetmedim. Sinek ısırığı gibi bir etkisi dahi olmamıştı. Aslında bazen Doktorların yanlış teşhis koyduğu kanaatine varıyorum da işte....

Ama ben bu ara da 3 kere Covid-19 aşısı oldum. Biontech oldum. 4. Olacağım da bakalım. Aşıdan korkmayın hocam.
Hero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...
gorilofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun bence korkulacak bir şey kalmadı artık Allah şifa versin test pozitif ise umarım en kısa süre içersinde atlatırsınız @mertinko; Kocaeli buluşması iyi gider
osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Geniz akıntısı varsa yüksek ihtimal söyledikleri gibi farenjit olabilirsiniz. Aynısı bende de vardı. Bol sıvı, vitamin ile kısa sürede atlatırsınız. Korkulacak bişey yok. Tat alma ve koku da sorun var mı? Eğer ağır bir durum yaşarsanız sirke, pekmez vs gönderebilirim size. Suyla birlikte sirke tüketin, birde bal iyi gelecektir
AliCanCekmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reis geçmiş olsun allah şifa versin valla bizde de durum aynı bunun nedeni ani hava değişiminden dolayı evden dışarı çıkan insan da değilim.
Takva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rabbim acil şifalar versin sizde dahil şifa bekleyen herkese. Rahat olun bu kadar stres yapacak birşey yok.
BoldPilot05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun, enseyi karartmayın hemen. Ben kronik astım hastasıyım 1 kere pozitif çıktı testim bir kere de aynı şeyleri yaşadım ama test vermedim muhtemelen 2. kez de atlattım. Çift aşı oldum ama akciğerler sıkıntı benimde o yüzden çok korkuyordum, moral gerçekten çok önemli moralinizi sakın düşürmeyin.
kaolin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyuncu 01 elendin.

Geçmiş olsun hocam 🙏😊
Absent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun.
sinanozaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam kısa zamanda sağlığınıza ulaşırsınız inşallah
teknoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun Tahsin.
Umarım en kısa sürede toparlarsın.
harosa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hava değişiminden soğukalmışsınızdır hocam, corona çıkacağınızı düşünmüyorum.
geçmiş olsun 🥰
Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aşının koruyuculuğuna inanıyorum Allahın izniyle gerçekten de faydalı oluyor. Artık toplum bağışıklığı kazanıldı bence covide karşı ülkenin gündeminden bile çıkarılsa iyi olur bence.

Gripte olabilirsiniz ama covidse de korkmayım c vitamini alın parol için kekik çayı için atlatırsınız inşallah.

Ben o ilk zamanları olmuştum nefesim kesiliyodu testte vermedim korkudan öksürükten nefes alamıyodum pozitif çıkınca hap verdiler 8 tane birden içip ilkini yattım 1 saat sonra terlemiş kalkmışım nefes alışım düzene girmişti.

Korkmaya gerek yok Allah acil şifalar versin geçmiş olsun
arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam geçmiş olsun. udi hindi yağı ve çam kozalağı macunu öneririm. Emin olun 1 gün içinde faydasını görürsünüz.

https://www.vionca.com/urun/vionca-u...macunu-300-gr/
biz ailecek bundan kullndık sürçte
onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun Tahsin hocam Allah acil şifalar versin
Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatlar çok şişik. Arkadaş istiyorsa ben hediye ederim 😊 ikisi de nefes, ciğerler açısından etkilidir