Merhabalar,
Sitemizin adsense reklamları geçersiz trafik sebebiyle engellendi olarak gözükmekte. Bunu engellemek ve reklamların tekrar aktif olması için ne yapabilirim? 2 Mart tarihinden beridir bu şekilde. Eskiye göre şuan sitemizin aktif insan sayısı arttı. Bunun geçersiz trafik olmadığını düşünüyorum çünkü Google Analytics üzerinde Google aracılığı ile girildiği görünmekte. Adsense topluluğuna da sordum ancak trafiği izlemem gerektiği söylendi IP adreslerini nasıl gözlemleyebileceğimi bilmiyorum. Adsense topluluğuna soru sorduğum zaman 30 dakika içindeki kullanıcı sayıları 100 küsürlere çıkmıştı, bizim sitenin normalde 13 ü geçmezdi. Bu aralar sayı azaldı ancak Adsense hesabımız düzelmedi. 23 Şubat tarihinde bir kişiye baclink çalışması yaptırmıştım, yorumları da iyiydi ve ilgili bir kişiydi. Backlink çalışmasının bir sonucu olup olmadığını bilmiyorum. Ne gibi önlemler alabilirim? Başka reklam veren siteler ile uğraşacağım ancak Admatic ve Reklamstore'u duymama rağmen burada yorumları pek iyi değildi. Adsense hesabımı kaybetmek istemiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Adsense topluluğuna sorduğum soru ve yanıt (çok fotoğraf var, kirlilik oluşmasın diye link bırakacağım): Bağlantı linki

Anlık olarak Analytics;