zaric adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genelde bir dizi/film izlemeden önce bu adamın eleştirisi var mı diye bakıyorum ondan sonra izliyorum.

Bence sizde bir inceleyin derim o kadar şiddetle tavsiye edilecek bir yapim değil gibi

https://youtu.be/pIP7Xzbbn00
Hocam video ve de yaklaşım için teveccühünüz.

Ancak durum hakkında katılmıyorum, insan öncesinde dış bağlantılardan öte kendi kendisinin eleştirmeni olmalıdır. Benim bu film de sadece 'Şu olmasa idi şöyle olurdu, şu - şu olmasa idi şu - şu şöyle olurdu' diye gördüğüm yaklaşımlar dahi kâfidir. İnsanlar sebepsiz yere kurtarıcılarına hakaret ediyorlar, ona ayyaş diyorlar (Sanki çok önemli imiş gibi) benim bu dizi de gördüğüm yegâne durum ve de olay sadece bir karakterin bütün bir Ulusu nasıl kurtardığı bütün bir Irkın aslında o karaktere ne denli saygı duyması gerektiğinin öğretildiğidir. Yobazlığın, gericiliğinin ne denli pis bir durum olduğu ve de geleceği ne denli etkilediğidir, Diktatörlüğün getireceği husumetlerin ne olduğudur.

Bu yüzden hocam.. Rica ediyorum izleyin (Veya izledi iseniz) ve de ardından kendi kendinizin eleştirmeni olun. Lütfen.. Diğer insanlar sizden daha iyi değillerdir, ön yargı kırılmalı (En azından bir kere izlenmeli ve de ardından yorum da bulunulmalıdır..) eleştirmenlerin işleri eleştirmek, Youtube'da ki insanların olayları da, tek olayları (Ün ve de Para kazanmaktan ibarettir) değerli hocam. Ricam bu tür aktivitelerden sakınınız...