kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 Milyar mı Bugüne kadar yaşayan insan sayısı tahmini : 108 Milyarmış. Mübarek ayda ağzımı açtıracaksınız

Müslüman biriyim , orucumu eksiksiz tutarım , namaz olabildiğince kılarım ama işin gerçeği dinlerin gerçek olma ihtimali baya düşük

Şansa dayalı bir eleme yönteme olmaz bir defa. Bugün deli gibi müslümanlığı tam doğru yaşayan camiden çıkmayan birini , farklı bir dinin fazlalıkta olduğu bir ülkede doğmuş olsaydı %99.99 dini başka olacaktı.

Bu dediğim şey kesin nettir , istatistikler bunu gösteriyor.

İnsanlar doğacağı yeri seçemez. Diyeceksin ki dini seçebilir ama din dediğiniz şey %99.99 aileden yada toplumdan geliyor zaten. İnsanların kişiliklerini bulunduğu çevre yapılandırır.

Neyse çok fazla olay karışmadan , ben sahurumu yapayım

katılıyorum bunu ben de bu konular tartışıldığında benzerini söylüyorum. Elhamdülillah müslümanız ama sorgulanması gereken de bir çok şey var. şuan farklı bir ülkede doğmuş olsaydık o kültüre, dine ayak uyduruyor olurduk. Yani illa farklı yerde doğup müslüman veya başka bir dine geçenler oluyor ama bu azınlık. müslümanlıktan başka dine geçenlerde olabiliyor. Fakat yaratıcı bu kadar insanı yaratabiliyorsa eğer diğer faktörleri de planlamıştır diye düşünüyorum. Çok derin sorgularsak çıkmaza giriyoruz ne beyin yeter ne bişey o makamı asla tahmin edemeyiz maalesef