Öncelikle herkese iyi geceler. Forumda yeni biri olsam da , yaklaşık 6'yıldan fazladır Seo ile uğraşıyorum. Son 1 yıldır bu alanda backlink paketleri , danışmanlık ve sıralama hizmeti vermekteyim. Bu yüzden r10'da satış yapmayı planlıyorum. Ancak ilgili kategorilere baktığımda gerçekten bu piyasanın buraya nasıl geldiğine çok şaşırdım. Özellikle bazı konularda amaç seo hizmeti veya backlink olmaktan çıkmış tamamen paraya dönüşmüş. İşin gerçeği tabi ki para kazanmak ancak öyle hizmetler , paketler varki gerçekten sitenin kalitesini çöp edecek seviyede. Hiç mi düşünmüyorlar bu paketlerin alıcının websitesine etkisini? Eminim ki forumda birçok arkadaş aldığı paketten yarardan çok zarar görmüştür. Sözüm işini hakkıyla ve mantık çerçevesinde yapanlara asla değil. Ancak bu piyasa eskiden böyle değildi. En azından çoğu forumda , pazar yerinde müşteriler aldığı paketten yarar görmese bile sitesine zarar gelmiyordu. Amacım kimseyi kötülemek değil lütfen yanlış anlaşılmasın. Ancak yapılan çoğu çalışma alıcının websitesine kötü etki edecek düzeyde. Bu konuda örnek olaylar varsa yorum yazabilirsiniz.

Konuyu açmamda ki amaç bu hizmetler hakkında görüşlerinizi alarak sektördeki eksiklikleri veya yanlışları gidermeye yönelik hizmet vermek. Sizce bu sektörde yapılan kullanılan veya söylenilen yanlışlar neler? Seo hizmeti diyince nasıl bir hizmet almayı bekliyorsunuz?